20 millioner kopper om dagen

//

Dine reklameartikler behøver ikke at være dyre og tidskrævende at finde. Der findes nemlig mange billige reklameartikler, som er enormt effektive og som kan være med til at sprede budskabet om din virksomhed til andre. Papkrus med logo er en nem måde, hvorpå du kan få dit logo og din virksomhed ud i bybilledet.

Folk i Danmark er kendt for at drikke rigtig meget kaffe. Vi drikker det om morgenen, middagen og om aftenen. Vi drikker det til mange måltider og nyder hver en dråbe. Vi er faktisk kun overhalet af Finland og Østrig, som drikker mere kaffe end vi gør. Vi er så vilde med kaffe, at vi faktisk drikker 20 millioner kopper om dagen i Danmark og kaffe kan finde i 98% af danske hjem. De fleste foretrækker filterkaffe og det kan vi drikke store mængder af. Vi drikker især meget kaffe på arbejdspladsen så vi er skarpe, når vi skal yde vores bedste.

Kampen om kaffekrus

Vi kender alle følelsen. Man sidder ved sit bord og pludselig opstår den intense kaffetørst. Mødet starter om 5 minutter og man lunter derfor ned i kaffestuen for at snuppe sig en hurtig kop. På vej derned møder man en kollega, som også er på jagt efter sit kaffefix. Men kaffestationen er fyldt op med kolleger og tiden er knap, da mødet snart starter. Man baner sig frem i køen og åbner skabet med krus. Her sker det der ikke må ske. Det er ikke flere krus og opvasken er fyldt. Man går slukøret tilbage til sin plads og må vente på opvaskemaskinen med de mange beskidte kaffekrus.

Slip for opvasken ved at bruge papkrus med tryk

Ved at investere i papkrus med logo kan dine ansatte undgå at gå tomhændet til kaffemaskinen i deres arbejdstid. Papkrus med tryk er ikke blot smarte, hvis man beklæder dem med sit logo, de er også enormt praktiske. De kan spare jer for opvask og lade dine ansatte arbejde fremfor at vaske op.

Derudover er de smarte og lette at have med overalt. De kan blandt andet spille en vigtig rolle når i deltager til handelsmesser, hvor i vil brande jeres virksomhed.

Papkrus med tryk til alle året dage

Hos TopSupplies kan du finde papkrus med logo i mange forskellige typer. Der er nemlig bred mulighed for at designe dem, som dit firma ønsker. I kan slippe fantasien løs og gå amok med jeres fantastiske ideer. På denne måde kan i være sikre på, at jeres papkrus med tryk får et smukt visuelt udtryk, som i har lyst til at vise frem til kunder og samarbejdspartnere. I kan også trykke midlertidige kampagner på papkrus. I kan for eksempel have et juletema, hvor i beklæder jeres krus med nisser, røde farver eller snefnug. Jeres reklameartikel er dermed med til at skabe julestemning på kontoret. På denne måde kan i gøre jeres ansatte i godt humør, når de snupper sig en kop kaffe. Du kan også beklæde dem med fyrværkeri op til nytår. Lad dine papkrus med logo skabe god stemning på kontoret.  

 

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark