3 tegn på at du drikker for meget

//

Er du i tvivl om, hvorvidt du drikker for meget eller ej, er der her nogle tegn på, at der måske er noget om det.

Find heldragter til babyer her.

Drikker du tit mere end de andre?

Et tegn på at du drikker for meget kan blandt andet være, at du tit drikker meget mere end de andre i selskabet. Ender du tit med at drikke dobbelt så mange genstande end alle andre rundt om bordet, eller drikker du to flasker vin, når de andre har drukket en, kan det være et tegn på, at du drikker for meget alkohol. Bliver du tit meget mere beruset end de andre, du er sammen med, er det måske et tegn på, at du skal skære ned for mængden af alkohol, du drikker.

Drikker du i det skjulte?

Et andet tegn på, at du har det med at drikke for meget, er, hvis du drikker i det skjulte. Det kan endda være et tegn på alkoholisme, hvis du er nødt til at skjule, at du drikker. Der er mange alkoholikere, der har følt sig nødsaget til at skjule mængden af alkohol, de drikker, fordi de er bange for at blive kigget skævt til eller at skulle tage et opgør om alkohol med fx deres familie, hvis de ikke skjulte det. At skjule sit forbrug af alkohol er et tegn på misbrug, og det er ikke et godt sted at havne.

Drikker du for at dulme?

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du drikker alkohol for at dulme. Det kan være for at glemme, dulme dårlige nerver eller usikkerhed. Der er mange grunde til at dulme med alkohol. Men er bestemt ikke et godt tegn, og det er en usund måde at bruge alkohol på.

Derfor kan det være et tegn på, at du måske skal søge hjælp til dine udfordringer i stedet for at selvmedicinere med alkohol, da det kan være en farlig vej at gå ned af, der hurtigt kan ende med at et overforbrug af alkohol, hvilket kan ende alvorligt.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark