3 tips til at gøre din bolig mere miljø- og klimavenlig

//

Næsten alle boliger i Danmark kan stadig blive mere miljø- og klimavenlige. Og har du endnu ikke gjort noget for at lave din bolig om, så den er grønnere, er der en masse, du kan kaste dig over her og nu.

 

Hvis du ikke er sikker på, hvad du kan gøre for at gøre din bolig mere klimavenlig, har vi her samlet tre gode tips til dig, som du kan vælge at benytte dig af.

 

Vil du have ny bolig? Så kan du læse meget mere om at ansøge om boliglån her.

Skift til solceller

For det første kan det være en rigtig god idé at sætte solceller op på dit tag eller dit skur, hvis du gerne vil være med til at gøre noget bedre for klimaet. Solceller er en langt bedre energikilde, og det behøver ikke at være særlig dyrt at komme i gang med at få sat solceller op.

 

På den måde kan du altså få energi i din bolig udelukkende ved hjælp af solen, hvilket jo langt hen af vejen er en ganske naturlig energikilde.

Skift til en varmepumpe

Det kan også være en rigtig god idé at skifte til en varmepumpe, hvis du har mulighed for det, og hvis du ikke allerede har gjort det. Der er mange danskere landet over, der allerede har skiftet til en varmepumpe, og nu har du mulighed for at gøre det samme.

 

En varmepumpe kan dog nemt koste op imod 100.000 kroner, når den også skal installeres korrekt, men det kan også spare dig for en del på varmeregningen, samtidig med at det er en meget mere miljøvenlig måde at opvarme sin bolig på. Så det kan du med fordel også læse mere om.

 

Brug denne forbrugslån beregner hvis du skal finde penge til en varmepumpe.

Brug bæredygtige materialer når du bygger nyt

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at vælge at bruge bæredygtige materialer, når du skal i gang med at bygge nyt på din grund. Det kan være, at du skal bygge en udestue eller en carport på et tidspunkt, og her kan det altså være godt at vælge bæredygtige materialer.

 

Også selvom din bolig måske ikke er lavet af bæredygtige materialer i tidernes morgen, er der jo ingen grund til ikke at vælge det nu, hvor du skal i gang med at bygge nyt. Det vil uden tvivl være det mest klimavenlige valg.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark