3 tips til at motionere mere

//

Vil du gerne i gang med at dyrke mere motion, men er det ikke rigtig lykkes for dig at komme i gang med det endnu, kan det være fordi, at du ikke har grebet det rigtigt an. Her kommer vi med nogle gode og behjælpelige tips til, hvordan du nemt kan komme i gang med at motionere noget mere.

Der er mange mennesker i Danmark, der ville have godt af at dyrke noget mere motion. Og heldigvis behøver det ikke at være så svært igen. Det handler bare om at gøre det nemt for dig selv at dyrke motion, og med disse tips skal du ikke være bange for, at det bliver svært for dig at dyrke motion igen.

Læs mere om forskellige vækkeure til børn.

Gør det til en del af din morgenrutine

Du kan blandt andet vælge at gøre det til en del af din morgenrutine, når du står op. Hvor du er vant til at børste dine tænder og spise morgenmad og morgenen, så det næsten sker pr. automatik, kan det også være en rigtig god idé at gøre din motion til noget, du bare gør helt automatisk hver morgen. Det kan være at løbe en tur som det første, når du står op. Når du har gjort det 5-10 gange, begynder det at blive en vane for dig, og så begynder du bare at tage løbetøjet på helt automatisk.

Dyrk motion med andre

Det kan også være en god idé for dig at begynde at dyrke motion med andre. Det kan være ved at starte til en sport, eller bare ved at løbe en tur sammen med din partner eller en af dine gode venner eller veninder. Når du gør det sammen med andre, har I også hinanden at stå til ansvar overfor. Så hvis du ikke dukker op til en løbetur en morgen, ved du, at der står en anden en og venter på dig. Dermed kan det hjælpe dig med at få dig ud af døren på de dage, hvor du faktisk ikke gider.

Vælg en sjov måde at motionere på

Så er det også en god idé at vælge en sjov måde at dyrke motion på. Der er jo mange måder at motionere på, og det handler for dig bare om at finde ud af, hvad der passer til lige netop dig. Måske skal du i gang med at svømme i din lokale svømmehal, eller også skal du finde dig en kajak, som du kan tage ud i et par gange om ugen. Når motion bliver sjovt for dig, skal du ikke overtale dig selv til at komme ud af døren. Så gør du det helt af dig selv, fordi du faktisk har lyst til det.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark