4 aktiviteter du kan lave på sommerhusturen

//

Grundet corona og rejserestriktioner, har mange valgt at tage i sommerhus i sommerferien. Danmark er også et smukt land, og man bør opleve Danmark helt, før man tager til udlandet. Danmark indeholder en masse gamle værdier, oplevelser og spændende seværdigheder, som både er underholdende for børn og vokse.

Når sommerhusturen nærmer sig, og du går, og gerne vil planlægge hvad du kan foretage dig på ferien, og har her vi listen nogle gode ideer.

Spille spil

Når man skal i sommerhus, hører det sig til, at man skal spille og hygge som familie. Det kan være brætspil, kortspil, eller måske i har taget elektroniske spil med, som i kan dyste i. Når man er i sommerhus, er man sammen på en helt anden måde, hvor børnene kan mærke forældrene nærvær, der er ingen telefoner eller arbejde, som kommer i vejen, som når man er derhjemme. Forbered en quiz, et spil, gæt og grimmer er altid et hit. Spil kan både være sjove, men de kan også være nyskabende og spændende. I kan også opfinde jeres helt eget spil, hvor i kan lade kreativiteten få frit spil.

Tag ud og se på seværdigheder i, og nær byen

Uanset hvor i landet sommerhuset ligger, så skal du ud og se byen. Hvis ikke der er noget spænende i byen, så kan du undersøge, om der er en større by i nærheden. I den storby vil der helt sikkert være butikker med souvenirs, tøj, der kan shoppes, eller andet spændende, som man normalt ikke finder i sin egen by. Det kan også være bygninger, kirker, eller hvad man nu har af interesser.

Tag på ravjagt langs vestkysten

Ligger sommerhuset tæt på vestkysten, så er det et must, at man skal ned på stranden og finde rav. Man finder sjælendt noget, men det er ikke umuligt. Der er størst chance for at finde rav efter en storm eller uvejr, hvor bølgerne har været højt oppe på stranden. Rav kommer nemlig fra vandet og liver skyllet op på land. Du finder rav om aftenen, hvor det er mørkt ved hjælp af en ravlygte. Den vil lyse rav op, men den kan også lyse andet brandfarligt op, så derfor bør du lige undersøge, hvordan rav kan se ud, og hvordan man tjekker, om det er rigtig rav. For der ligger rigtig mange sten og plastikstykker, som ligner rav på en prik.

Strik, sy, læs en bog, kom ned i gear

Når man er i sommerhus, så er det også vigtigt, at der er tid til at komme helt ned i gear. Det er sundt for alle at kede sig engang i mellem. Så der bør som minimum sættes 1 dag af, hvor i ikke foretager jer noget, udover at hygge og slappe af. Her kan der være plads til at læse en bog, strikke eller sy, hvis man er til det. Tage nogle blade med, du godt kan lide at kigge i, eller bare se fjernsyn, hvis det er muligt. På den måde, får i også stressniveauet lidt ned, og får ladet batterierne, næstdagens aktiviteter.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark