4 råd og regler, du skal kende, før du rejser til Italien

//

Hvis du planlægger at rejse til Italien, er der nogle få ting, du bør vide, før du tager af sted. I dette blogindlæg vil vi opremse 4 råd, som alle besøgende bør følge, når de rejser til Italien. Fra hvad du skal have på, til hvad du ikke skal gøre – vi har dækket dig! Så uanset om du er førstegangsbesøgende eller en erfaren rejsende, skal du sørge for at læse vores tips til rejsevejledning italien inden din rejse. Buon viaggio!

1. Du behøver ikke at tænke på corona

I den nuværende situation er mange mennesker bekymrede over at rejse til Italien på grund af udbruddet af COVID-19. Men du behøver ikke at bekymre dig! Den italienske regering har truffet alle de nødvendige forholdsregler og foranstaltninger for at sikre, at besøgende er i sikkerhed.

2. Køb rejseforsikring

Inden du rejser til Italien, skal du sørge for at have en god rejseforsikring. Den dækker dig i tilfælde af medicinske nødsituationer eller ulykker, mens du er på ferie.

3. De nødvendige vacciner

Der er ingen obligatoriske vacciner for rejsende til Italien, men det anbefales, at du er opdateret med dine rutinevaccinationer. Det gælder bl.a. vaccinationer mod mæslinger, fåresyge og røde hunde (MMR), difteri, stivkrampe og polio.

4. Kommuniker på engelsk

Selv om italienerne er kendt for deres venlighed, er det ikke alle, der taler engelsk. Det er derfor altid en god idé at lære nogle få vigtige sætninger på italiensk, inden du tager af sted. Det vil gøre din rejse meget sjovere!

Nogle nyttige sætninger er bl.a:

– Buongiorno (godmorgen)

– Buonasera (god aften)

Hvis du planlægger at rejse uden for byerne, skal du sikre dig, at du er i stand til at kommunikere på grundlæggende italiensk, da mange mennesker i landdistrikterne ikke taler engelsk.

Udover de ovenstående 4 punkter, så er der ikke andre ting, du skal huske på. Nyd dit ophold i Italien.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark