Gør noget ud af bordkortene til festen

//

Skal du snart holde en stor fest? Måske endda en fest, der er så stort, at det kan blive nødvendigt med nogle bordkort eller navnekort, så du er sikker på, at folk sidder på den mest mulige måde? Hvor folk sidder er måske ikke umiddelbart det, som man tænker er det vigtigste til en fest – men faktisk kan det sagtens have stor betydning for, hvordan stemningen til festen er. Så det er altså bestemt værd at gå lidt mere op i selve bordplanen og selvfølgelig også selve navnekortene.

Hvis du gerne vil gøre mere ud af dine bordkort til festen, så kan du se med herunder og få lidt inspiration til, hvordan du får dem til at passe til temaet, og hvordan du eventuelt får fat i dem.

Kortene skal passe til festens tema

Når du skal vælge bordkort til din fest, så skal de selvfølgelig først og fremmest passe til temaet, så det hele går op i en højere helhed og på den ene eller anden måde passer sammen.

Her kan der så naturligvis være tale om mange forskellige slags temaer, og derfor kan man også gå mange veje med bordkortene. Hvis man ikke rigtig har fantasi eller overskud til at tænke over, hvordan navnekortene skal se ud, så kan man gå den simple vej og blot vælge nogle hvide bordkort, der passer til alt. Ellers kunne det være fedt, hvis man matcher med det farvetema, som man har kørende, så man netop kan se, at det er en del af temaet. Det hele kommer meget an på, hvor gennemført man vil have, at det skal være.

Et stort udvalg af kort til forskellige anledninger online

Hvis man står og mangler en masse navnekort til sin fest, så er det en rigtig god ide at tage et kig online, hvor der netop er et kæmpe udvalg. Det store udvalg kan også være behjælpeligt i forhold til at få lidt inspiration til, hvad man rent faktisk har af muligheder, når det kommer til bordkort.

Her kan man også støde på kort, som passer til bestemte typer af begivenheder. Så hvis man eksempelvis holder bryllup, barnedåb, konfirmation eller lignende, så vil det være muligt at finde nogle fine bordkort, som passer perfekt til disse begivenheder. Ellers kan du også altid selv kigge og se, om du kan finde noget, der er mere passende til din fest.

Hvordan finder man bæredygtige og kreative kort?

Hvis man har mod på det, kan man også prøve at eksperimentere lidt med at lave sine egne bordkort – måske endda nogle, som er mere bæredygtige. Her kan man eksempelvis se, om man har nogle gamle aviser eller blade liggende og se, om man ikke kan bruge det til noget. Bordkortene får i hvert fald en helt anden charme over sig, hvis det er nogle, som man har lavet selv – og så er det jo også meget godt med bæredygtige løsninger, når det er muligt.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark