Det bæredygtige valg kan betale sig

//

At være grøn kan have sine udgifter – om det er at man køber økologisk eller kører i en elbil – så kan man ikke komme udenom at det koster lidt at tænke på miljøet. Det er dog ikke altid at det er en udgift – du kender det allerede i dag fra affaldssorteringen, når du står og sortere plastik, pap, glas, metal osv. Du kan nemlig tjene penge på netop denne type affaldssortering. Hvis du altid ender på lossepladsen med storaffald, så kan du gå glip af gode kroner, da lossepladsen ikke betaler dig for dit affald. Det er der til gengæld andre der gør.

 

Skrothandleren er din ven

Det kræver selvfølgelig sin volume af affald før at du kan begynde at tjene penge på affald, men hvis du har stået med en renovering af dit køkken, så har du ofte store mængder metalaffald. Lossepladsen tager selvfølgelig imod dit metal, men med de stigende metalpriser, så kan det være en fordel at kigge ind i en mere profitabel løsning. Skrothandleren er ligesom en losseplads, men hvor man på skrotpladsen bliver betalt for sit affald.

Det store udsving i metalpriserne i verdenen har gjort det svært for logistikken at hænge sammen – der er længere levering på materialer og det har skabt en flaskehals. Derfor er det vigtigt at genbruge metal. Selvom man får penge for affaldet hos skrothandleren, så er det ikke meget anderledes end hos lossepladsen. Skrothandleren genbruger eller sælger nemlig dit metalskrot så det bliver genbrugt – det er alt fra aluminium til dåser til rustfrit stål, som kan bruges til rør og beholdere.

 

Derfor er det en fordel at kigge ind hos din lokale skrothandler og høre om dine muligheder. Du kan nemlig hurtigere blive rigere på dit affald – du skal blot vide hvordan du gør. Dette kan din skrothandler sikkert hurtigt fortælle dig om – så tag fat i din lokale skrothandler i dag.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark