Sådan kommer du til tandlæge i Polen

//

Du vil gerne så er det nok fordi du gerne vil spare rigtig mange penge. Hvad mange ikke ved er, at de er super dygtige tandlæger i polen. Hos beauty-smile.dk kan du blive hentet af deres minibus og leje værelse eller lejlighed til uhørt lave priser. Her er tale om luksuslejligheder, men ja, alt ved din tandlæge tur med Beauty Smile bliver luksus. Her  en top moderne sprit ny klinik med de dygtigste tandlæger, der har mange års erfaring i komplicerede tandbehandlinger. Klinikken er oven i købet Dansk. Jesper Rainer han har stået for tandlægeture i årtier og nu som medejer af en tandklinik.

Transport

Bliv hentet nær dit eget hjem af minibus og bliv kørt direkte til Stettin i Polen. du vil få en nem og bekvem køretur, men også modtagelse af en Dansker. Det er trygt med en dansktalende der har noget at skulle sige på selve klinikken. 

Kroner

Tre forskellige slags kroner. 

Porcelænskrone baseret på metalkerne. Denne type krone er den billigste, kaldes MK krone, og ofte den der anvendes af danske tandlæger. Tandteknikeren kan typisk fremstille en metalkrone på 2-3 dage, hvis det kun er en enkelt krone.

Porcelænskrone baseret på guldkerne. Guld er et ædelmetal.. Tandteknikeren kan typisk fremstille en krone baseret på guld på 3-4 dage.

Den tredje type er 100% porcelænsbaseret. Det er ofte den dyreste, men også den bedste. Når du er i Polen så har du råd til at vælge denne type krone. 

Implantater

Her er det en god ide at tage til Lægen der udfører isætning af implantat er ikke alene med mange års erfaring men også så dygtig at hun underviser på tandlægekirurgi skolen. Med andre ord du er i helt trygge hænder med hensyn til implantater.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark