Flis – en del af en bæredygtig skovdrift

//

Træflis er et biprodukt fra tømmerindustrien. De laves, når træet skæres i små stykker, og de kan bruges til en række forskellige formål. I denne artikel vil vi diskutere, hvad træflis er, og nogle af de måder, de kan bruges på. Men hvad skal man være opmærksom på, når man skal finde flis til sin bolig?

Det skal du være opmærksom på, når du køber træflis

Når du leder efter træflis, er der et par ting, du skal huske på. Den vigtigste faktor er den træart, som flisen kommer fra. Nogle træsorter som cedertræ og redwood kan frigive skadelige giftstoffer i luften og bør ikke bruges indendørs. Det er også vigtigt at kontrollere, om træflisen er blevet behandlet med kemikalier. Hvis det er tilfældet, er det bedst at undgå at bruge dem i din have.

Det er også vigtigt at vide, at det flis man køber, er fremstillet af bæredygtigt skovdrift. Det betyder, at hele træet bliver udnyttet, så intet går til spilde.

Træflis kan bruges til mange forskellige formål

Nu, hvor vi ved, hvad vi skal kigge efter, når vi køber træflis, skal vi se på nogle af de måder, de kan bruges på. Træflis kan bruges som en muld i haven for at hjælpe med at holde på fugten og undertrykke ukrudtsvækst. De kan også bruges som en jordforbedring for at forbedre drænet og lufttilførslen. Og endelig kan de bruges som brændselskilde til pejse og brændeovne. Generelt er flis en pæn måde, at dekorerer sin have på, i bede, langs hækkekanten eller andre steder.

Flis er også meget populær blandt virksomheder, og hvis du har en virksomhed af varmeværker, så kan du nemt finde priser på flis til varmeværker.

Så næste gang du er på udkig efter træflis, så husk disse ting, og du vil være sikker på at finde det perfekte produkt til dine behov.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark