Vælg en flot hylde i valnød!

//

De mørkere træsorter er i de seneste par år blev særdeles populære. Førhen skulle alle møbler gerne være lyse i deres udtryk, men nu har flere og flere forelsket sig i de mørkere træsorter såsom valnød. Der findes mange smukke møbler i eksempelvis valnød, der alle bidrager til det æstetiske look og den gode stil. Du kan eksempelvis vælge hylder i valnød og dermed give din indretning en smagfuld tilføjelse, som samtidig også er af praktisk karakter. Hylden kan nemlig bruges til mange praktiske ting og er ideel til opbevaring af småting.

Hvis du ønsker at se de flotte hylder i valnød, bør du besøge følgende hjemmeside: https://www.noyer.dk/produkterne/traehylde-i-valnoed/ – her finder du også alt den relevante information, du skal bruge.

Hvor kan man hænge hylden henne?

Hylden kan hænges i alle hjemmets rum. Den er dog rigtig fin at hænge i stuen, hvor både nipsgenstande, pynt eller billeder kan stå på hylden. Det er desuden også populært at bruge hylden – i sammenspil med andre hylder – som en slags bogreol eller boghylde. Du kan dermed sagtens opbevare din yndlingsbøger på den fine hylde i valnød. Det betyder også, at hylden er oplagt at hænge i kontoret, hvis du har sådan et. Det kan også være i teenageværelset hen over skrivebordet, da hylden både skaber en hyggelig stemning og samtidig er god at opbevare forskellige ting på. 

Hylden er også populær at anvende i køkkenet. Her er der flere, der bruger hylden til at have skærebrætter stående på. Du kan også stille dine kogebøger frem på hylden, så de er nemme at komme til. Den fine hylde i valnød kan med fordel også bruges som en slags hylde til krydderierne. Hylden er rummelig og har god plads.

Når du vælger gode materialer, tænker du også både langsigtet og på klimaet:

Når du vælger de gode materialer, såsom valnød, bliver det også en langsigtet løsning og investering. Hyldens gode materialer betyder netop, at hylden har en væsentlig længere levetid, end hvis du valgte en hylde fremstillet i plastik. Dermed behøver du ikke udskifte din hylde om blot få år. Når du vælger den langsigtede løsning, tænker du også automatisk på klimaet og den bæredygtige tankegang. Det gør du netop, da du bidrager til, at der ikke produceres flere, nye materialer, der skal lave nye hylder. Det kan eksempelvis være mere plast, eller at der bliver fældet endnu flere træ.er

Kan man vælge møbler i genanvendt træ?

Derudover kan du også vælge at benytte dig af træ, der er genanvendt. Flere og flere større kæder vælger at bruge træ, der allerede er brugt før. Alt for mange både forbrugere og fabrikker vælger at lade gode ressourcer gå til spilde. Selvom man eksempelvis ikke længere bryder sig om sit gamle spisebord, kan træet, som spisebordet er lavet af, eksempelvis sagtens bruges og bidrage til nye møbler. Det kan eksempelvis være en hylde. Selve træet fejler netop ikke noget, selvom man måske ikke længere er glad for møblets stilmæssige udtryk. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark