Online undervisning giver præcis samme forudsætninger som almindelig folkeskole

//

Online undervisning blev for alvor skudt i gang under corona. Før corona var der mange forskellige regler der gjorde at det ikke var muligt at køre fuld online undervisning, dette var grundet reglementer fra undervisningsministeriet samt platforme til diverse forummer, og platforme til selve undervisningen som ikke var udviklet til online undervisning. Dette gik ekstremt hurtigt under corona da der nu ikke var andre muligheder end at undervise eleverne hjemmefra.

Efter corona blev der dertil lavet om i mange regelsæt og det blev muligt at undervise hjemmefra. Dette til fordel for rigtig mange børn, unge og familier som til dagligt har nogle udfordringer der gør at den enkelte har brug for mindre klasser, hjemlige omgivelser, færre timer, frilæring og mindre ansvar. Det passer også perfekt til familien der hjemmeunderviser, da disse hjemmeundervisningstimer kan aflaste forældrene.

SkolenFri har gjort det muligt at følge alle folkeskolens fag, således den online skolegang forgår præcis ligesom den almindelige fysiske skolegang. Alle eleverne kommer også op til de respektive eksamener og kan tilmed tage 10 klasse også.

Foruden ovenstående tilbyder SkolenFri også samarbejde med kommuner således børn med skolevægring kan modtage sygeundervisning online, og dermed ikke misse noget skolegang. Dette samarbejde er et godt tilbud, da mange børn og unge ofte ender i skolevægring grundet sociale vanskeligheder og overskud til at følge normal skolegang. Hos SkolenFri forgår alt undervisningen online med kompetente lærer der alle er seminaruddannede og har alle en efteruddannelse i at undervise online og børn med fx ADHD, angst, skolevægring mm. Dette gør at alle underviserne har de bedste forudsætninger for at børnene får den undervisning de har brug for, samt det pædagogiske nærvær der skal til for at børnene føler sig trygge. Fordelen ved seminaruddannede lærere er at eleverne får et bedre udgangspunkt for deres afgangseksamener især når der, som hos SkolenFri, også er fokus på alle børnenes sociale baggrunde.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark