Bæredygtigt aktivitetslegetøj til dit barn

//

Har baby lige meldt sin ankomst? Så kan du godt sætte jagten ind på at finde det bedste aktivitetslegetøj – tiden går hurtigt og før du får set dig om er dit barn klar til legetøj, som passer til det stadie dit barn befinder sig på. Hvis du har et ønske om, at dit barns aktivitetslegetøj skal være bæredygtigt er det intet problem da mange producenter af legetøj heldigvis tænker bæredygtighed ind produktionen af legetøjet, hvilket er med til at gøre, der findes et bredt udvalg.

Barnets glæde ved aktivitetslegetøj  

Er der fuld gang i dit barns motoriske udvikling samt en bedre finmotorik? Så vil dit barn garanteret finde stor glæde ved at bruge sine nye kompetencer – her vil aktivitetslegetøj målrettet barnets alder og udviklingsniveau være et stort hit. Ofte kan det at stable klodser for så at vælte dem med det samme igen være sjovt for barnet og samtidig trænes balancen eller en puttekasse, hvor barnet skal fordele klodser i forskellige farver og former er udover at være sjovt for barnet også med til at træne pincetgrebet, farver og afstandsbedømmelse. Det kan også være du ønsker, at dit barn udover finmotorik også skal træne koncentrationen og her kan eksempelvis byggeklodser være velegnede. Uanset hvad du ønsker af aktivitetslegetøj til dit barn, så kan du helt sikkert finde det rette i det store og flotte udvalg af legetøj i høj kvalitet.  

Vælg det rigtige aktivitetslegetøj til dit barn

Når du skal investere i aktivitetslegetøj til dit lille barn er det en god ide, at gå efter det, som du synes matcher dit barns personlighed. Har du en lille vildbasse, som er nysgerrig og godt kan lide der sker en masse? Så kan eksempelvis en alt-i-en aktivitetskube, som kan spille musik samtidig med at dit barn gennem legen træner alt fra sin finmotorik, koordination, former og farver være et hit. Eller måske er dit barn den mere forsigtige, som gerne vil have lov, at se det hele lidt an før man kaster sig ud i nye oplevelser? Så kan du blandt andet gå efter flexi ringe, som er store ringe i forskellige farver, som dit barn stille og roligt kan sidde og sætte sammen på kryds og tværs. Ved at vælge dette kan dit barn sidde i ro uden alt for mange indtryk på samme tid og får samtidig trænet sin hånd koordination og finmotorik.

Aktivitetslegetøjet – udvikling og læring

Alt efter hvor i livet dit lille barn befinder sig er der udviklet aktivitetslegetøj, som passer til dit barns udviklingsstadie. Ved at vælge det legetøj, som passer til dit barns alder sørger du for at støtte barnets udvikling og læring. Er dit barn omkring et halvt år gammelt, så kan produkter, som er velegnede til at træne blandt andet finmotorikken, følesansen og synssansen være at fortrække. Er dit barn derimod lige rundet sit første leveår, så kan eksempelvis produkter, hvor fokusset ligger vægt på at træne former, farver, koordination og koncentrationen vække stor nysgerrighed og glæde hos dit barn. Det store udvalg af udviklende, lærerige og sjove legetøj giver dig mulighed for at vælge det helt perfekte aktivitetslegetøj til lige netop dit barn.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark