Vandbesparelse

//

I en tid hvor miljøet trænger til en kærlig hånd, kan man sætte sig nogle mål for at gøre en forskel. Det handler om at skære ned på overforbruget der har taget os med storm. Vi kan ikke længere nøjes med 1 bil pr familie, og alle skal have den nyeste iphone og computer, hver gang en ny version udkommer. Det store overforbrug har taget hårdt på miljøet og vi bliver nødt til at lave nogle forandringer for at spare så meget som muligt. En rigtig god måde er at spare på vandet i hjemmet eller virksomheden. Ikke nok med at det sparer på miljøet, så sparer man også penge på det. Men hvad kan man gøre? I denne artikel kigger vi på hvor man kan skrue ned for vandforbruget. 

 

Vandhaner

Står man og børster tænder, er det en rigtig god ide at slukke for vandhanen imens. Derpå sparer man egentlig unødig vandforbrug, da langt de færreste skal bruge vand imens du børster tænder. Dette gælder stort set alle aktiviteter der omhandler vandhanen, prøv så vidt muligt at slukke for den når du kan.

 

Toilet

Løber vandet konstant i toilettet, så kan det være en ide at få kigget på det. I nogle tilfælde kan det være på grund af et gammelt toilet, og det kræver at blive udskiftet. Her kan man med fordel vælge en model, der er meget vandbesparende.

 

Haven

Spar på vandet så vidt muligt i haven, når man vander blomster eller skal fylde sin swimmingpool. Når du blot skal vande blomster, kan det være en rigtig god ide at have noget regnvand sparet op i en beholder. Dette vand er kalkfrit og gavner derfor dine planter mere end vand fra hanen.

 

Vaskemaskine

Det kan også være en rigtig god ide, at tjekke sin vaskemaskine. Sidder man i en situation hvor man ved at den skal snart skal udskiftes, kan det være en ide at finde en der sparer så meget på vandet som muligt.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark