Velkomne forandringer

//

I virksomhedsstrukturer kommer man ofte ud for, at skulle ændre noget i strukturen eller hele motorikken der besegler virksomhedens funktioner og funktionalitet. Ofte kan man blive nødt til at ændre i et par ting, for at virksomheden fortsat har succes eller passer godt ind i de politiske strukturer der bestemmer verden, hvorfor forandringerne.

Hvornår kræves der forandringer?

Mange peger mod politik, ledelse og miljø, når man benævner forandringer. Pludselig skal der noget til, for at ændre en virksomheds opbygning, i funktionalitetens eller miljøets navn. Især miljøet har forårsaget mange forandringer på denne side af 2000-tallet. Med et ophøjet fokus på vores omgivelser og et opråb fra vores børn, står vi for skud i bearbejdelsen af ovenstående. Hvis ikke vi gør noget bliver vi kaosets fædre og derfor skal man ofte indføre forandringer. Nogen gange er vi i virksomheders regi og andre gange er vi i børnehaven. 

Indførelsen 

Indførelsen af store forandringer kræver ofte en form for arrangement, så alle kan byde nyhederne velkommen. Dette bliver ofte kombineret med en tale fra en motivationstaler, for at skabe en lyd blandt medarbejderne og skabe genklang mellem de ansatte. Dette er en måde, hvorpå man sikrer sig at de ansatte bliver motiveret af nyhederne og ikke bare fordufter uden forståelse for de nye forandringer.

Resultater

Et resultat på pludselige forandringer i en virksomhed kan være ganske grufulde. Mange medarbejder vender sig til tilværelsen og har sikkert være i en virksomhed længe. Dermed er der også mange der ikke er vant til forandring, hvilket kan rykke dem ud af deres funktionsdygtighed. Man bør derfor forvente et modsvar, når man bringe nyhederne om en pludselig forandring i virksomhedens politik og funktion. Især hvis det er en optimeringsproces, hvor flere mister arbejde. Her kan man forvente HR-sager, beklagelser og fratrædelser pga. af mistede medarbejdere på arbejdet. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark