Drømmer du om at få længere hår?

//

Har du altid ønsket at have langt og kraftigt hår? Extensions København benytter flere forskellige metoder til påsætningen af extensions. Det kan være vildt svært at finde frem til, hvilken metode der passer bedst til dig. Det er nemlig meget individuelt. Det behøver dog ikke altid være så svært at finde frem til den korrekte metode. En af de vigtigste parametre som du bør overveje, inden du får extensions, er hvordan din hverdag ser ud, og hvad målet er med dine extensions. Du tænker sikkert, at det er underligt at man skal tilpasse metoden til ens hår baseret på ens hverdag og formål. Men det du skal overveje er, om du ønsker at have extensions permanent, en kortere periode eller blot for en enkelt aften. Du bør også tænke på dit aktivitetsniveau i forhold til, om du dyrker meget sport eller lignende.

Hvilke metoder er der?

Metoden er også meget individuel, da man kigger på dit naturlige hår. Er det tyndt, grov, fint eller meget tykt? Vi nævnte, at det ikke er svært at finde den rette metode – men nu sidder du sikkert og er endnu mere forvirret. Husk dog på at vi stiller dig disse spørgsmål, inden at du får sat dine extensions i for at sikre kvaliteten. Så du skal blot overveje de forskellige ting, og du er jo godt klar over, hvorvidt om du dyrker meget sport eller ej. I forhold til hvordan dit naturlige hår er, der kan vi give en klar vurdering af, hvordan dit hår ser ud lige nu. Så dette skal du ikke bekymre dig om.

Hvilke typer af extensions findes der så?

Der er også et hav af typer. Der er blandt andet clip-on set, hvor de sættes fast med clips. Derudover er der tape extensions, som bliver påsat med tape. Clip-in ponytail som gør at du kan få en lang og fyldig hestehale.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark