En bæredygtig ferie

//

Nogen gange kan det være fristende at flyve 4.000 kilometer på et par timer for 100 kr eller mindre, men de lave priser afspejler også den høje pris som miljøet skal betale. Flyturen er altså super belastende for miljøet, så hvad kan man gøre i stedet? Tag på en bæredygtig ferie i dit hjemland, Danmark. 

Jyllandstur

Hvorfor ikke besøge Jylland for engang skyld. Tag toget til Aarhus og oplev smilets by eller tag toget til et helt andet sted i Jylland. Begrænsningerne er få, og rejsetiden er lille, derfor er der altså mange muligheder for at opleve alle afkroge af Jylland, som jo egentlig udgør størstedelen af Danmark. Om sommeren der alligevel ofte meget varmt på den jyske hede, så det kunne da være meget spændende at opleve sit hjemland på en anden måde.

Ø-hop

Tag på ø-hop i Danmark. I Danmark har vi mange øer og her findes en stor del af kulturarv. Tag til Læsø og lav den salt, du kan købe i supermarkederne for tårnhøje priser. Måske skal du besøge Lolland og se Maribo eller en anden by. Der er selvfølgelig også den største ø, Bornholm, som jo er et yderst populært rejsemål nutildags. Her kan man opleve Opalsøen, Hammershus og et af Danmarks eneste vandfald. Desuden er der massere af små byer som man kan besøge; traditionsrige Svaneke, højtidelige Allinge, Gudhjem eller en helt anden.

Nordsjælland

Hvis man bor i København kan man også indskrænke turens rejseomkostninger endnu mere og tage til Nordsjælland, hvor man kan udforske slotte, fantastiske strande og festivaler og andre sommerligheder. Især naturen er flot og fremragende nord på. Og der er uendeligt mange muligheder for at prøve kræfter af med sportsgrene i den frie natur, som kajak, mountainbike eller lign. Det er i hvert fald sikkert at sige, at der er mange forskellige ting at tage sig til i Nordsjælland – også selvom man ikke har

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark