Hvorfor det bedste infrarøde saunatæppe måske fra NordicHigh

//

Hvorfor det bedste infrarøde saunatæppe måske ikke er et saunatæppe

Ulemperne ved infrarøde saunatæpper inkluderer højere EMF-eksponering og opvarmning af materialer, der måske ikke er sunde for den menneskelige krop, såsom polyurethan.

Et længerevarende modargument mod disse produkter er, at elektronikken er placeret næsten direkte mod menneskekroppen, så der kan opstå farer over tid, hvis produktet er gået i stykker.

Løsningen?

Løsningen kan være et saunatæppe fra NordicHigh som kan fås her.

Ydersiden af ​​denne NordicHighs saunatæpper er lavet af 100% vegansk læder. Dette er modsat mange andre variationer af saunaer som er lavet af hamp kan laves til meget brand- og varmebestandige materialer (3; 4). Hamp er også meget bæredygtig, er ikke afhængig af olie og er biologisk nedbrydelig.

Andre variatiooner bruger også en madras, der varmer din ryg, balder og bagsiden af ​​dine ben. Ved NordicHigh har de reduceret EMF-eksponeringen meget tæt på nul – du kan se beviset med en højkvalitets EMF-måler i denne video.

Endelig kan NordicHighs saunatæpper nemt opbevares under en seng eller i et skab. Selv et lille hus har masser af plads til at opbevare dette tæppe, fordi alle elementerne kan skilles ad og opbevares separat. Og ja, de infrarøde saunatæpper på markedet er typisk mindre, men det argument er lidt misvisende. Begge produkter kan nemt opbevares under sengen, eller i et skab, så der er ingen grund til at bekymre sig om plads i første omgang, selvom tæpperne teknisk set er mindre.

 

Konklusion: Bedste infrarøde saunatæppe i Storbritannien, du ikke har tænkt på

Jeg vil anbefale et infrarødt saunatæppe til de fleste mennesker, simpelthen fordi det virker så godt. 

Som du allerede ved efter at have læst mit blogindlæg, betragter jeg NordicHigh’s som en langt overlegen mulighed i forhold til de infrarøde saunatæpper, der er på markedet i dag. Men i nogle tilfælde vil du måske alligevel vælge et saunatæppe i stedet for saunatæpper fra NordicHigh.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark