Er du den bæredygtige udflytter?

//

Sådan flytter du dine planter

Er du en bæredygtig udflytter, der tænker og klima før og efter din udflytning? Så er denne artikel for dig. Alt for meget tid, penge og naturens resurser bliver brugt når folk flytter fra et sted til et andet. Derfor er det vigtigt at kunne skabe sig et overblik over hvad der er nødvendigt og hvordan det gøres bedst muligt. Især den bæredygtige og klimabevidste udflytter har planter med sig. Det gør også at man skal være ekstra varsom. Det kan være svært at flytte sine planter osv. Uden at de får knubs og tørrer ud. Det er derfor en god grund at give dem en ekstra god omgang afkalket vand. Du kan eventuelt tage en let plasticpose og komme den henover planten for at skåne den. På den måde skaber du også et klima som er ekstra godt for den i den tidsperiode hvor du flytter. Hvis du er helt på dybt vand ift. hvordan du flytter din dyrebare planter kan du altid få et godt flyttetilbud.

Sådan skaber du et godt indeklima

Det er ikke unormalt for en nytilflyttet lejer eller ejer, at føle sig en lillesmule malplaceret. Det kan være grundet mange ting. Det kan blandt andet være fordi du ikke er i vante rammer. Det kan være hårdt at flytte til et helt nyt nabolag eller en helt ny del af byen. Du kan derfor hjælpe dig selv godt på vej med at få lejligheden indrettet hurtigst muligt. Det gør at man nemmere og hurtigere kan finde sig til rette. Løb derfor ned til den lokale blomsterbutik, eller blot i netto, og køb dig en buket blomster til vasen. Nu hvor du endelig er der så køb en eksotisk plante med. Nej, køb tre nu du er der. Tag dem med hjem og find det perfekte spot til dem.

Sådan køber du ind, bæredygtigt

Det kan være svært at købe bæredygtigt ind med de stigende priser. Søg eventuelt på de forskellige indkøbssteders apps og se om ikke de har nogle ekstra gode tilbud.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark