Glædelig Jul og Godt Nytår!

//

Året er snart slut, og vi nærmer os den hyggeligste tid på året – julen! Julen er en tid for at være sammen med dem, man holder af, spise god mad og selvfølgelig nyde de mange julelege. I denne blogpost vil vi komme med forslag til, hvordan du kan få endnu mere ud af dine julelege i år.

 

Juletræsfældning

Et af de mest kendte og elskede julelege er juletræsfældning. Dette leg foregår typisk ved, at to eller flere personer stiller sig op foran et juletræ med bind for øjnene. Den første person skal så forsøge at falde juletreet, mens den anden person guide ham/hende. Når det lykkes at falde juletreet, byttes rollerne, og den anden person får chancen for at prøve sig selv af. Hvis I er en stor familie eller har mange gode venner, kan det være sjovt at lave en konkurrence ud af dette leg, hvor der findes en vinder til sidst.

 

Julesangquiz

En anden hyggelig aktivitet I kan lave sammen er et quiz om julesange. Her kan I enten finde et quiz på nettet eller lave jeres egne spørgsmål. Hvis I vælger at lave jeres egne spørgsmål, kan det være en god idé at have nogle forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med. Nogle forslag til spørgsmål kunne være: Hvad hedder Danmarks nationalsang?; Hvornår blev ’Dejlig er jorden’ skrevet?; Hvem synger ’Oh come all ye faithful’ på dansk? etc.

 

Juledekorationer

En tredje mulighed for at have det sjovt sammen under julen er at lave nogle flotte og originale juledekorationer til træet eller til resten af hjemmet. Dette behøver ikke at være særlig avanceret – det kan sagtens være simple ting som papirklip eller pyntegran. Men det kan også blive meget mere avanceret hvis man har lyst til det – altsammens afhængig af materialerne og ens fantasi!

 

Vi håber du har fået inspiration til nye idéer til julelege! Husk at julen ikke handler om materialisme eller dyre gavekøb – det handler om hyggelige stunder sammen med dem du holder af.Så fra alle os he ønsker vi jer en rigtig Glædelig Jul!

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark