Måder du kan gøre din begravelse mere bæredygtig

//

På et tidspunkt skal vi forlade denne klode. Når den tid kommer er det vigtig at du har taget stilling til hvordan du gerne vil forlade din familie. dette handler om du skal have en bæredygtig begravelse. Det er vigtig for de kommende generationer at vi prøver at gøre alt for at gøre kloden et bedre sted at leve og dø.

Bæredygtige alternativer til traditionelle begravelser

Traditionelle begravelser kan have en stor miljøpåvirkning på grund af de materialer, der anvendes til kister og gravsten, samt den energi, der anvendes til at transportere kisten til kirken eller kapellet. Derfor er der stigende interesse for bæredygtige alternativer, der kan hjælpe med at mindske den negative påvirkning på miljøet.

Et alternativ er en naturskøn begravelse, hvor den afdøde bliver begravet i en biologisk nedbrydelig kiste i en natur begravelsesplads. Her kan familien vælge at plante et træ eller en have over den afdødes grav for at symbolisere deres kærlighed og respekt. Bedemand Kalundborg kan hjælpe med at arrangere en naturskøn begravelse og rådgive om de bedste alternativer til at sikre en miljøvenlig proces.

Bæredygtige gravsten og kister

Materialerne, der anvendes til gravsten og kister, har også en stor miljøpåvirkning, da de ofte er fremstillet af skadelige materialer såsom cement, stål og plastic. Derfor er det vigtigt at vælge miljøvenlige alternativer, når man planlægger en begravelse.

Bæredygtige alternativer til gravsten omfatter naturlige materialer som træ eller marmor samt alternative materialer såsom sten eller metal. Der findes også biologisk nedbrydelige kister, der er lavet af materialer som papir, bomuld eller linned. Bedemand Kalundborg kan rådgive om de bedste bæredygtige alternativer til gravsten og kister, samt hjælpe med at arrangere en miljøvenlig begravelse.

Miljøvenlige begravelses tjenester

Endelig kan man vælge at reducere den miljømæssige påvirkning ved at vælge en miljøvenlig begravelses tjeneste. Dette omfatter at vælge en begravelsesplads, der har en miljøvenlig politik, at undgå at bruge unødvendige materialer såsom blomster og programhæfter, og at minimere rejseafstanden for at transportere kisten.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark