Cyber security framework

//

Cyber angreb

Haze Networks’ cybersecurity framework og tilgang til identificering af trusler fokuserer på proaktivt at sikre virksomheders digitale aktiver og infrastrukturer. Gennem sikkerhedsanalyser og penetrationstests (pentests) arbejder de på at identificere og neutralisere potentielle sikkerhedssårbarheder, hvilket minimerer risikoen for uautoriseret adgang, datatab og driftsafbrydelser.

Kerneelementer i Frameworket:
Sikkerhedsanalyse: Denne indledende fase indebærer en grundig evaluering af den eksisterende sikkerhedsinfrastruktur. Det inkluderer vurdering af politikker, procedurer, netværkskonfigurationer og fysiske sikkerhedsforanstaltninger. Målet er at identificere potentielle svagheder før de bliver udnyttet.

Penetrationstest (Pentest): Pentests simulerer cyberangreb for at teste robustheden af sikkerhedssystemerne. Det giver en praktisk vurdering af, hvor nemt en hacker kan trænge ind i systemerne og hvor effektivt sikkerhedsforanstaltningerne er.

Identificering af Sårbarheder: Ved at bruge avancerede værktøjer og teknikker identificerer Haze Networks sårbarheder i netværk, applikationer og systemer. Dette omfatter alt fra softwarefejl til forkert konfigurerede servere.

Risikovurdering: Når sårbarhederne er identificeret, vurderes de baseret på deres potentiale til at forårsage skade. Dette inkluderer at overveje sandsynligheden for et angreb og den potentielle påvirkning på virksomheden.

Udvikling af Sikkerhedsstrategier: Baseret på disse vurderinger udvikler Haze Networks skræddersyede sikkerhedsstrategier. Disse strategier er designet til at styrke de svage punkter og forbedre den overordnede sikkerhedspostur.

Implementering og Overvågning: Efter strategiudviklingen implementeres de nødvendige sikkerhedstiltag. Disse inkluderer teknologiske opgraderinger, ændringer i politikker og træning af medarbejdere. Kontinuerlig overvågning sikrer, at systemerne forbliver sikre mod nye og udviklende trusler.

Løbende Forbedring: Cybertrusler er konstant i udvikling, så en vigtig del af Haze Networks’ tilgang er løbende forbedring. Dette indebærer regelmæssige opdateringer og tilpasninger af sikkerhedsforanstaltninger i takt med, at nye trusler og teknologier opstår.

Haze Networks’ cybersecurity framework og fokus på trusselsidentificering sikrer, at virksomheder kan forblive et skridt foran cyberkriminelle, beskytte deres kritiske data og opretholde en robust drift, så ens virksomhed ikke mister data og at det ikke ender i de forkerte hænder.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark