Et Hav af Muligheder

//

I en tid, hvor miljøbevidsthed bliver stadig mere central, tager Oceanready et skridt frem ved at tilbyde bæredygtig bådservice. Deres tilgang fokuserer på at minimere den miljømæssige påvirkning gennem brugen af miljøvenlige rengøringsmidler og vedligeholdelsespraksisser. Denne form for service sikrer, at bådejere ikke kun opretholder deres både i topform, men også bidrager positivt til havmiljøet.

Oceanready’s Engagement i Grøn Omstilling

Oceanready’s engagement i grøn omstilling går ud over traditionel bådservice. De arbejder for at integrere bæredygtige løsninger i alle aspekter af deres arbejde, fra vandbaserede bundmalinger til miljøvenlig teakrens. Dette engagement afspejler en dybere forståelse af, hvordan bådvedligeholdelse kan spille en rolle i den større miljømæssige sammenhæng.

En Grønnere Fremtid for Bådindustrien

Med blikket rettet mod fremtiden, fremhæver Oceanready’s miljøvenlige bådservice behovet for bæredygtighed i bådindustrien. Gennem uddannelse og oplysning af bådejere om de miljømæssige fordele ved bæredygtig bådvedligeholdelse, sætter Oceanready standarden for, hvordan industrien kan bidrage til en grønnere fremtid.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark