Diskret tandretning ved specialiseret bøjletandlæge

//

Er du ked af din tandstilling? Måske det er noget, der har generet dig længe. Det er ikke sikkert, det har betydning for dit bid eller dine kæber, men mange kan være trætte af, at tænderne står skævt. Når der er tale om en rent kosmetisk tandretning, er det typisk ikke noget, man har fået dækket i det offentlige som barn – og derfor står du måske nu som voksen og ærgrer dig over det.

Heldigvis kan du henvende dig ved en bøjletandlæge, der kan hjælpe dig med at få det bid, du godt kunne tænke dig. Når man hører ordet bøjletandlæge, er der mange, der helt automatisk tænker på togskinner og store, tydelige bøjler. Det er slet ikke tilfældet med denne type af bøjletandlæge, der i stedet anvender transparente skinner, som lige så stille tilpasser tænderne. Det er en mere diskret løsning, som mange sætter pris på.

Husk at gå til tandlægen

Er tandlægebesøgene noget af det, du sparer væk? Mange springer besøget over, enten fordi de vurderer, det ikke kan betale sig rent økonomisk, eller fordi man ikke bryder sig om at tage til tandlægen. Tandlægeskræk er en ganske reel frygt, men det kan være nødvendigt at få lavet eftersyn ved tandlægen, så du ved, hvordan tilstanden på dine tænder er. Hvis du sørger for at informere din tandlæge om, at du er utryg, vil du blive taget godt igennem behandlingen, og du kan stille alle de spørgsmål, du har behov for.

Der findes mange forskellige tandbehandlinger, og sammen med tandlægen vil du finde ud af, hvad der er bedst for dig. Nogle gange er det blot en simpel tandrensning, og andre gange er der tale om en lidt større omgang. Du kan være med til at forebygge det med god tandhygiejne og årlige eller halvårlige tandeftersyn – det er typisk også billigere at fange det i opløbet.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark