Højskole med rejse

//

Forestil dig at kunne kombinere din uddannelse med at rejse rundt og opleve verden. En højskole med rejse tilbyder netop denne unikke mulighed, hvor du som ung kan udforske nye kulturer, udvikle dine personlige færdigheder og skabe minder for livet.

Hvorfor vælge en højskole med rejse?

En højskole med rejse giver dig chancen for at dykke ned i et dynamisk læringsmiljø, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Traditionel højskoleundervisning kombineres med rejseoplevelser, så du ikke kun lærer gennem bøger, men også gennem direkte oplevelser i forskellige kulturelle kontekster. Det er en dagligdag fyldt med både faglige udfordringer og kulturelle eventyr. At tage på højskole med rejse i udlandet betyder, at du får mulighed for at udforske eksotiske destinationer. Tropiske øer, historiske byer og kulturelle perler venter på at blive opdaget. Udover undervisning kan du deltage du ofte også deltage i frivilligt arbejde og kulturelle aktiviteter, der giver et dybdegående kendskab til lokalbefolkningens liv og samfund. Med andre ord kan du komme helt tæt på de lande du besøger, eller opholder dig i undervejs i dit højskoleophold.

Højskolerejse – hvor går turen hen?

Før du beslutter dig for hvilken højskolerejse du gerne vil på, bør du overveje hvad du gerne vil opleve. Drømmer du om både palmestrand og jungle, så er Zanzibar Højskolen i Tanzania en oplagt mulighed. Her har du mulighed for at opleve den autentiske østafrikanske ånd, og den spektakulære natur, samtidig med at der er et væld af aktiviteter at kaste sig ud i. Alt fra surfing, dykning, snorkling, til projekter udviklet i samarbejde med lokalbefolkningen. Her er der også rig mulighed for at besøge andre lande undervejs i opholdet: tag f.eks til maldiverne, Sri Lanka, Kenya eller Uganda.

Højskole rejse for unge: stærkt fællesskab og faglig udvikling

En højskole med rejser er en enestående mulighed for unge, der ønsker at kombinere uddannelse og eventyr. Når du rejser ud, er du sikret at møde andre der deler din passion for at rejse, hvorfor nye stærke venskaber vil opstå. Samtidig har du mulighed for at udvikle dig fagligt og lære en masse både kulturelt, men også via. den undervisning som du vælger under dit højskoleophold. Så kast dog ud i eventyret i dag og kombiner højskole og rejse

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark