Bæredygtig rengøring, økologiske tekstiler og økologiske håndklæder

//

Leder du efter produkter til bæredygtig rengøring samt økologiske tekstiler og håndklæder? Vælg midler til rengøring fra et brand som Humdakin, hvor du kan finde effektive rengøringsmidler til bæredygtig rengøring.

Det er nødvenligt med en god universalrengøring for at gøre effektivt rent. Samtidig kan det være rart med rengøringsmidler, som efterlader en god duft, uden at bruge skrappe konserveringsmidler og kemikalier. Sørg også for at vælge rengøringsmidler med allergivenlig parfume, så hele familien kan nyde det rene hjem.

Herunder giver vi dig 3 råd til at rengøre måde effektivt og bæredygtigt.

Spray. Tør af

Måske er du en af dem, som tyr til en spand med varmt vand og en klud. I stedet for kan du faktisk spare rigtig meget vand, hvis du bruger en sprayflaske i stedet. Her slipper du for at vride din klud igen og igen. Husk at vælge en klud af økologiske tekstiler. Ved metoden skal du kun skylle kluden efter behov. Du skal også bruge en ny og ren klud i hvert af dine rum i boligen.

Har du mere krævende overflader, så kan en spand med vand dog godt gøre jobbet, så du kan skrubbe løs.

Hold dit hjem rent

Det er en god idé at bruge en sprayflaske med universalrengøring og vand hver dag. Det kan godt virke af meget, men det gør altså, at din rengøring bliver nemmere og mere overskuelig. Hvis bare du bruger sølle 5 minutter hver dag med sprayflasken, kan du altså holde dit hjem pænt og velduftende hele tiden.

Sørg også for at støvsuge hver dag. Det er de små ting, som gør en stor forskel. Samtidig slipper du for at skulle bruge flere timer på rengøring i din weekend.

Hav rengøringsmidler ved køkkenvasken

Det er en god idé at have bæredygtige rengøringsmidler ved din køkkenvask. Her har du altid midlerne inden for rækkevidde, hvis der er et uheld. Samtidig kan du tørre både køkkenbord, komfur og spisebord af for rester. Et flot opvaskemiddel eller håndsæbe kan endda pynte ved din køkkenvask. Det er sundere med bæredygtig rengøring i køkkenet.

Både i køkkenet og på badeværelset kan det være en fordel at have økologiske tekstiler og håndklæder ved hånden. De er nemlig både gode for miljøet, og ekstra skånsomme, når du bruger dem. Samtidig har de ofte en blød overflade og en god sugeevne. Du kan sagtens både vaske og tørre tumle dine økologiske tekstiler og håndklæder, men du skal undgå a bruge skyllemiddel. Det skal du for at bibeholde den gode sugeevne.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark