Bæredygtige aktiviteter

//

Søger du nogle tips eller inspiration til hvad man kan fortage sig af aktiviteter som er bæredygtige? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har nemlig selv siddet og undersøgt hvad man kan gøre af aktiviteter, som skader naturen så lidt som muligt. Disse tips kan bruges af privatpersoner samt virksomheder. Nogle af de aktiviteter vi kommer ind på, er super sjove og kræver næsten ingen ting. Så næste gang din familie eller virksomhed har brug for lidt teambuilding, så kan det være nogle af disse aktiviteter passer perfekt for jer.

 

Træning / Fitness

Driver du en virksomhed der består af mange kolleger der går meget op i træning? Så kan dette være noget lige for jer. Vi taler nemlig om udendørs træning som er super miljøvenligt og næsten er gratis. Man skal selv sørge for træningsudstyr selvfølgelig, men udover det kan man egentlig bruge en græsplæne eller parkeringsplads, kun fantasien sætter grænserne for næste lokation. Denne form for træning kan diskuteres når vintermånederne kommer, men igen så kræver det bare den rigtige påklædning så kan man sagtens få trænet udenfor. Prøv det før du fravælger det, det vil helt klart overraske dig og dine nærmeste / kolleger. 

 

Teambuilding / Lege

Er tiden kommet til at din virksomhed skal ud og lave noget socialt sammen? Så findes der ikke noget bedre end en sjov og spændende teambuilding leg. Her kan man finde de kreative i virksomheden til at sætte et spil sammen. Måske noget hvor man samtidig lærer hinanden lidt bedre at kende, så man ved slutningen af spillet kender hinanden en smule mere. Dette vil klart gavne samarbejdet mellem kolleger på kontoret eller arbejdspladsen. Hvis vejret er til det, kan man med god samvittighed lave denne aktivitet udendørs, hvor man derpå sparer på en masse el osv hvilket gavner miljøet. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark