Bæredygtige gaver – hvad kan man give?

//

Vi giver og giver når det kommer til gaver. Ikke nok med at vi skal købe selve gaven, så skal den også pakkes ind. Med alle de gaver vi giver i løbet af et år, bliver det til rigtig mange produkter, og rigtig meget gavepapir. Derfor kan det være en god ide, en gang i mellem at stoppe op, og tænke lidt på miljøet. Så hvordan kan du gøre noget godt for miljøet, når det kommer til gaver? Svaret er simpelt: Giv bæredygtige gaver. Det giver så anledning til at nyt spørgsmål. Hvad er bæredygtige gaver og hvor kan jeg finde dem?

Til dig der er på jagt efter gode gaver: Find gode gaveideer her – du finder både bæredygtige gaver, samt inspiration til mange gode gaver generelt.

 

Økologiske produkter

Ved at købe økologiske produkter, kan du give bæredygtige gaver. Det kan være alt fra tøj til chokolade. Du kan finde masser af lækkert økologisk chokolade, som egner sig perfekte som gaver. F.eks. er chokolade fra Summerbird økologisk, og samtidig noget af det bedste chokolade du kan give i gave. Det smager nemlig vanvittigt godt, og så er det super lækkert at se på.

En anden mulighed er at give tøj som er økologisk. Det er masser af butikker og webshops, som sælger økologisk tøj. Det er bare om at søge på det på nettet, som finder du det hurtigt. Er du ikke glad for at give tøj, kan du altid give et gavekort i stedet. En gavekort til en butik som sælger økologisk tøj, en er fremragende bæredygtig gave.

 

Gaver lavet af genbrugsmaterialer

At give noget som er lavet af genbrugsmaterialer, er også noget du kan gøre for at være mere bæredygtigt. Hver gang vi genbruger noget, gør vi i teorien noget bæredygtigt som er godt for miljøet. Det gælder uanset om det er at aflevere en flaske ved plaskepanten, eller at købe en taske eller andet, som er lavet af genbrugsmaterialer. Der findes rigtig mange lækre ting som er lavet af genbrugsmaterialer, som egner sig perfekt som gave til ham eller hende, der ønsker at modtage en bæredygtig gave.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark