Bæredygtige hårprodukter

//

Leder du efter gode bæredygtige hårprodukter, der er lige så gode for din hårpragt, som de er for miljøet? Når vi shopper produkter til vores hår og krop, så ønsker mange, at shoppe så naturligt og miljørigtig som muligt, og det er der god grund til. Hårprodukter med skadelige kemikalier kan være usunde for vores naturlige hårstruktur, og samtidig er det skadeligt for vores jord. Hvis du går op i miljørigtig hårpleje til et sundt og glansfuld hår, så læs med her og få inspiration til, hvordan du shopper de bedste bæredygtige hårprodukter. 

Økologisk hårpleje

Hårpleje med naturlige ingredienser er ofte, hvad der er sundest for dit hår både i forhold til at pleje og forebygge skader. Zenz Organic tilbyder en række kvalitets hårplejeprodukter med økologiske ingredienser som avocadoolie og Aloe Vera som har en fantastisk styrkende og glansgivende effekt på dit hår. Zenz organic er en professionel hårpleje serie, der producerer deres produkter med miljørigtige ingredienser, som er skånsomme og gode for både dig og planeten. 

Plej dit hår med omtanke 

Zenz organic tilbyder produkter baserede på økologiske og naturlige ingredienser. Det er også disse, som er de bedste for din hårpragt. Hår, som bliver behandlet med mange kemikalier, kan komme til at se dødt og glansløst ud, men dette kan heldigvis oprettes med den rette hårpleje! Dit hår elsker gode naturlige olier, som genopretter strukturen og giver håret glansen tilbage. Med produkter fra Zenz Organic får du kun effektiv hårpleje, som er produceret med naturlige ingredienser, olier og vitaminer, som reparerer og heler dit hår. Samtidig er produkterne også skabt allergivenligt, så du kan også shoppe parfumefri og vandbaserede hårpleje, der kan benyttes af alle. 

Professionel hairdressing

Zenz Organic tilbyder ikke kun hårpleje produkter, som du kan tage med hjem. De tilbyder også professionel hårbehandling fra Danmarks største grønne frisørkæde. Med en grøn frisør er de traditionelle frisørprodukter erstattet med miljøvenlige alternativer som Zenz Organic. Zenz organic hairdressing er til dig, som vil forkæle dit hår og give toppen af dit hoved en kvalitets skønhedsbehandling. En kvalitets behandling med svanemærkede produkter fra Zenz Organic er den perfekte kombination af kvalitet, sundhed og miljøbevidsthed. Du ved med garanti, at disse produkter er af høj kvalitet, når de benyttes af professionelle frisører i de grønne hårsaloner. 

Kombiner den perfekte hårserie fra Zenz Organic

Du kan købe Zenz Organic hårpleje produkter i mange forskellige afstøbninger. For de bedste resultater kan du med fordel kombinere samtlige produkter i serien, så dit hår opnår den flotteste glans og styrke. Kombiner for eksempel Zenz Organic shampoo med en fugtgivende conditioner til hårvasken, og afslut behandlingen med en lækker oliebehandling til ekstra shine og glans. Du kan også købe stylinggel hårvoks eller volumengivende mousse, alle produceret med økologiske og naturlige ingredienser, som holder håret stærkt og sundt. Bestil hårpleje fra Zenz Organic online og kombiner de lækre produkter for optimale resultater med dit hår. Du er garanteret, at kunne shoppe med god samvittighed og opnå fantastisk sunde og smukke hårresultater med disse vidunderprodukter.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark