De 5 højest betalte sportsligaer i verden

//

Der er ingen tvivl om, at sport er en stor forretning. Fans strømmer til for at se deres yndlingshold og -atleter konkurrere, og tv-stationerne elsker at sende de største kampe. Men hvad med atleterne selv? Hvor mange penge tjener de? I dette blogindlæg vil vi tage et kig på de 5 bedst betalte sportsligaer i verden!

Fodbold

Fodbold er den mest populære sport i verden, og det er også en af de mest lukrative. De bedste fodboldspillere kan tjene millioner af kroner om året i form af løn, bonusser og sponsorater. Den engelske Premier League er den rigeste fodboldliga i verden, hvor spillerne i gennemsnit tjener 50 millioner kroner om året. Husk at følge med i foldboldnyderne på www.fannews.dk/.

Basketball

Basketball er en anden enormt populær sport, og den kan også være yderst lukrativ for de bedste spillere. Gennemsnitslønnen i NBA ligger på omkring 12 millioner millioner om året, men de bedste spillere kan tjene meget mere end det. LeBron James menes f.eks. at have tjent over 100 millioner kroner alene i det sidste år!

Tennis

Mens tennis måske ikke er så populær som fodbold eller basketball, men det er stadig en enormt populær sport med et globalt publikum. De bedste tennisspillere kan tjene millioner af kroner om året fra præmiepenge, sponsorater og sponsorater.

Formel 1

Selv om Formel 1 måske ikke er så kendt som nogle andre sportsgrene, er det stadig en af de mest populære motorsportsgrene i verden. De bedste kørere kan tjene millioner af kroner om året, og den bedst tjente er Lewis Hamilton, som menes at have tjent omkring 51 millioner i det seneste år.

Golf

Golf er en anden sport, der er populær over hele verden. Selv om den måske ikke er så højt profileret som nogle andre sportsgrene, er det stadig muligt at tjene mange penge som professionel golfspiller. De bedste golfspillere i verden kan tjene millioner af kroner om året på præmiepenge, sponsorater og sponsorater.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark