De bedste makeup julekalendere i 2023

//

Det er snart jul, og hvilken bedre måde at få nogle af de bedste makeup-produkter på markedet end ved at købe en makeup julekalender? I år har vi set et stort udvalg af makeup julekalendere, så her er en liste over de bedste, der er på markedet i år.

 

The Body Shop adventskalender

Denne adventskalender byder på 24 overraskelser, herunder fire fuldstørrelsesprodukter og 20 mini-versioner af The Body Shop-favoritter. Med produkter til både ansigt, krop og hår er der noget for enhver smag, og det hele kommer pakket ind i en flot gaveæske med et løst lokkepapir.

 

NYX Professional Makeup Søde julemands favoritter adventskalender

NYX Professional Makeup’s adventskalender byder på 24 overraskelser, herunder 12 fuldstørrelsesprodukter og 12 mini-versioner af NYX-favoritter. Med produkter til både ansigt, øjne og læber er der noget for enhver smag, og det hele kommer pakket ind i en fin gaveæske med et løst lokkepapir.

 

Benefit Cosmetics Adventskalender 2023 – Nedtælling til kærlighed!

Benefit’s adventskalender byder på 12 overraskelser, herunder seks full size-produkter og seks mini-versioner af Benefit-favoritter. Med produkter til både ansigt, øjne og læber er der noget for enhver smag, og det hele kommer pakket ind i en fin gaveæske med et løst lokkepapir.

 

Too Faced Merry Kissmas Kyssesæt Adventskalender 2023

Too Faced’s adventskalender byder på 12 overraskelser, herunder seks full size-produkter og seks mini-versioner af Too Faced-favoritter. Med produkter til både ansigt, øjne og læber er der noget for enhver smag, og det hele kommer pakket ind i en fin gaveæske med et løst lokkepapir.

 

Konklusion:

Hvis du leder efter den perfekte makeup julekalender til dig selv eller til den makeup-elsker i dit liv, så kan du ikke gå galt med nogen af ​​de ovennævnte muligheder. Uanset om du foretrækker store mærker eller mindre mærker, så er der helt sikkert en makeup julekalender derude for dig!

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark