Derfor bør du vælge en økologisk ansigtsolie

//

Savner du også et hudprodukt, der kan give fugt og vitaminer til dit ansigt, samtidig med at det er økologisk? Så kan du med fordel vælge en økologisk ansigtsolie. Olien er et værdigt alternativ til lignende produkter, eksempelvis cremer. Her får du et overblik over, hvorfor du bør vælge økologisk olie, når det vedrører din hudpleje.

En naturlig vej til en sundere hud

En økologisk ansigtsolie har den umiddelbare fordel, at den er rig på naturlige vitaminer og aktive stoffer, der hjælper din hud til at trives. Hudplejeprodukter af olie indeholder nemlig en højere mængde aktive stoffer sammenlignet med cremer, der hovedsageligt består af vand. Fordi olien er økologisk, er du også sikker på at din hud kun bliver udsat for naturlige og nærende stoffer og vitaminer. De naturlige fedtsyrer bidrager til en blødere og sundere hud, og olien tilføjer også glød til dit ansigt. Mange tror, at ansigtsolie kan blive meget fedtet eller efterlade din hud skinnende eller for glat. Det er ikke tilfældet, da nogle ansigtsolier er så lette, at de har nemmere ved at trænge ind i huden.

Er du interesseret i at vide mere om økologisk ansigtsolie glød, kan du klikke på linket.

Vælg økologisk og gør dit liv mere bæredygtigt

Udover at ansigtsolierne bidrager til en sund og glødende hud, kan du også se dem som endnu en mulighed for at leve dit liv mere bæredygtigt. Oftest forbinder vi økologi med de valg vi tager når vi står i supermarkedet og skal handle ind. Men bæredygtighed går længere end det, og en bæredygtig livsstil kan også have indflydelse på den hudpleje vi anvender. Du kan se din hudpleje som endnu en brik i din bæredygtige livsstil. Økologiske ansigtsolier er fremstillet ud fra principper omhandlende oprindelsen og udvindingen af olien, og så er der sat krav til, at ingredienserne er uforarbejdede. På den måde sikrer du, at din hud kun modtager de mest nødvendige og gavnende vitaminer og stoffer, samtidig med at du støtter økonomisk op om forhandlere der tager miljøet alvorligt. Økologisk forarbejdede olier er koldpressede for at bevare en høj mængde naturlige vitaminer og aktive stoffer, så du er sikker på, at din hud får det bedste. En overset fordel ved ansigtsolier er, at man ikke behøver bruge særlig meget ad gangen, hvilket gør, at produktet holder længere. Derfor er økologiske ansigtsolier også et billigere alternativ til andre former for fugtende hudpleje.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark