Derfor skal du købe en smuk Ole Lynggaard Ring

//

Ole Lynggaard er et stort navn i den danske smykkeverden. Hans brand Ole Lynggaard Copenhagen er berygtet vidt og bredt for at lave smukt, innovativt design med fokus på høj kvalitet. Ole Lynggaard smykker emmer af luksus, og du vil uden tvivl føle dig, som noget særligt, når du er iført et smykke fra det berømte mærke. Du kan både få ringe, halssmykker og sågar låse fra Ole Lynggaard. Gå på jagt i hans betagende kollektioner, og find et smykke, som passer til dig!

En Ole Lynggaard ring er dit livs fingerring

Mange af ringene fra Ole Lynggaard er inspireret af naturen. De er kendetegnet af deres organiske former, som man også kender fra skov, hav og dyreliv. Kollektionen “Leaves” tager udgangspunkt i bladenes former og skulpturelle kvaliteter. En ring fra Leaves er på mange måder et lille kunstværk i sig selv. De er håndlavede, og det er tydeligt, at der er blevet lagt vægt på det gode håndværk. Samtidig har de en enkelhed over sig, som gør dem alsidige. De passer både til hverdag og fest, og du kan med fordel bruge flere Leaves-ringe på én hånd for et ekstra ekstravagant udseende. 

Enhver Ole Lynggaard ring har en håndgraveret overflade, som er med til at give den et luksuriøst udtryk. En Ole Lynggaard ring føles personlig og særlig, og du vil med sikkerhed holde af ringen resten af dit liv.

Her kan du købe ringe fra Ole Lynggaard

Ole Lynggaard ringe bliver forhandlet i mange guldsmede og smykkeforretninger i Danmark. Du kan også købe dem online. Når du shopper online er det nemt at danne overblik over de forskellige kollektioner og overskue dine muligheder. Det er let at søge på smykker indenfor en bestemt prisklasse, hvis du har et afsat budget til dit smykkekøb. Mange online forhandlere har også en fysisk butik, hvor du kan prøve smykkerne. Hvis din Ole Lynggaard ring ikke passer på din finger, kan du også få den justeret i den fysiske butik. 

Historien bag det glamourøse mærke

Mærket blev grundlagt i 1963 af Ole Lynggaard. I 1987 blev hans datter Charlotte Lynggaard en del af virksomheden, og deres partnerskab resulterede i masser af kreative og nytænkende idéer. De lancerede masser af kendte kollektioner, hvor naturen oftest var i fokus. Ole Lynggaard var en berejst herre, og mange af hans designs drog inspiration fra hans rejser. Han lavede blandt andet også en kollektion, som var inspireret af et omrejsende cirkus, som især var kendetegnet ved brugen af farverige ædelstene. På Ole Lynggaards rejser lærte han om forskellige slags lokalt håndværk og smykkekunst, og kunne bruge sin viden til at videretænker egne koncepter. 

I dag er den administrerende direktør i Ole Lynggaard Copenhagen Søren Lynggaard, som trådte ind i virksomheden i 1993, som fortsat er et familieforetagende. Ole Lynggaard Copenhagen har mere end 100 medarbejdere, og de er fortsat en højt respekteret og anerkendt virksomhed indenfor smykkedesign i Danmark.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark