DET ER SNART FERIETID

//

Skal ferien holdes i Danmark i sommerhus, i campingvogn eller under sydens behagelige bagende sol? Så skal ferien planlægges ned til mindste detalje. Først skal tøjet efterses, så der er til alle dagene, pas til enten udlandet eller campinglivet skal efterses, er de stadig gyldige til sæsonen. Måske skal lægen kontaktes for medicinpas. Og hvad med kæledyret hvs det skal med, er det tilstrækkeligt vaccineret – ellers er det tid at bestille pasning i hundekennelen eller kattepensionen, for der kan kurtigt være udsolgt på alle rækker. Og hvad så med den dyrt indkøbte feriebillet. Bestilling af pasning af hund og kat, bør stå øverst på huskelisten sammen bestilling af rejsen eller sommerhuset. 

Uanset om ferien skal være i Danmark eller i udlandet er det klogt at medbringe noget læsestof, til en regnvejrsdag eller hvis solen skulle blive for meget. Natbordslæsestof er også en god måde at falde i søvn på. 

Hvad skal du så vælge af læsestof? Det ved du bedst selv, det har meget med din personlighed at gøre, men også lyst til hvilken underholdning du foretrækker i din ferie. 

Op til ferietiden er salg af bøger, overvejende i vores bog antikvariat at finde i den underholdende del af bogudgivelserne. De fleste ønskes i paperbacks, nok fordi de ikke giver overvægt i bagagen. Tilmed er bøgerne billige og derfor efterlades de sandsynligvis på mange af feriedestinationerne efter end læsning. 

“Rejsen går til” som ellers koster en mindre formue, kan også findes som antikvariat bøger

Det er altid klogt at købe antikvariske bøger, fordi vi altid har de bøger, du ikke kan købe i en almindelig boghandel. Og hvorfor ikke købe den bog du længe har ønsket at løse som din ferielæsning. 

Nu er der kun at ønske rigtig god ferie. 

NB. Husk nu også rejseforsikringen, hvis uheldet skulle være ude. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark