Du kan betale dig til en grønnere livsstil

//

Vil du gerne i gang med at leve grønnere, men har du ikke så meget tid at kaste efter din nye grønne livsstil, kan du også bare vælge den “nemme” vej, hvor du betaler dig til en grønnere livsstil.

 

Der er nemlig flere ting, som du bare kan købe dig til, der er med til at gøre noget godt for miljøet og klimaet. Det kræver ikke så meget andet fra dig, end at du betaler for de grønne ændringer.

Betal for en elbil

Du kan blandt andet vælge at betale for at køre i en elbil. Der er mange, der vælger at køre elbil nu om dage, og det er en rigtig god ting, da vi bare skal have så mange elbiler ud på vejene som overhovedet muligt.

 

Så har du mulighed for at købe dig en elbil, er det da bare med at gribe chancen. Der er jo ingen grund til at købe en ny benzin- eller dieselbil, da de sikkert alligevel bliver så godt som ulovlige at køre i om et årti eller to, når vi alvor har fået gang i salget af elbiler i Danmark.

Betal for solceller

Har du ikke brug for en bil, er der jo ingen grund til at købe en elbil. Så kan du i stedet vælge at bruge dine penge på at købe solceller til din bolig, hvis du vel og mærke har din egen bolig, hvor det giver mening at få installeret solceller.

 

Husk at snakke med din kommune, inden du installerer solceller, så du overholder alle regler. Bor du i Aalborg, skal du nok have fat i borgerservice Aalborg.

 

Der er mange husstande rundt omkring i Danmark, der er blevet udstyret med solceller, og det er en utrolig god måde at gøre brug af solenergi, som er en af de grønne energikilder, vi i den grad bare skal være bedre til at bruge nu om dage.

 

Du kan også tjekke priser på varmepumper her.

Betal for grønne gerninger

Her til sidst kan du også vælge at betale for en række grønne gerninger, hvor der bliver gjort noget godt i dit navn for klimaet. Du kan eks. vælge at betale for at bevare et lille stykke regnskov, eller du kan vælge at betale for at få plantet et eller flere træer, som jo også er godt for klimaet.

 

Der er mange af sådanne typer gerninger, som du nemt kan betale dig for, hvis du ikke selv lige har tid eller mulighed for at plante en række træer i din egen have. Og det koster ofte ikke særlig meget.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark