Duftpinde der opfrisker dine rum

//

Jeg hader når mit hjem har dufte af mad eller andre lugte, som kan opstå i et hjem. Jeg bryder mig ikke om, hvis mit hjem dufter kedeligt. Sådan tænker jeg nok, at der er mange, der har det. Der er også en del, som måske ikke opdager det, da man er vant til sit eget hjems dufte. Men lige der er jeg ret sensitiv. Min næse opsnapper det lige med det samme. Derfor gør jeg rigtig meget ud af at købe ting, som kan påvirke duften positiv. Jeg har i mange år været storforbruger af duftlys, indtil jeg fandt ud af, hvor mange skadelige stoffer de kan udskille. Derfor bruger jeg ikke længere duftlys, jeg er bekendt med, at man kan få nogle duftlys fra Maison Berger hos Good Brands, som ikke udskiller skadelige stoffer. Dem har jeg brugt nogle gange. Men ellers er jeg faktisk gået over til at bruge duftpinde, disse er også fra Maison Berger, og jeg køber dem altid hos Good Brands, da deres shop har et kæmpe udvalg og mange forskellige valgmuligheder i forhold til dufte. Jeg køber gerne nye duftpinde en gang om måneden. Hos mange vil de nok kunne holde længere, men jeg kan godt lide at have noget at vælge imellem og jeg bruger dem faktisk ret meget. Men det er vigtigt for mig at duftene supplere hinanden, og det betyder også, at jeg har nogle liggende på lager altid. Det kan også være humør betonet, så jeg vælger en duft som supplerer mit humør eller stemning. Det kan for nogle måske lyde lidt fjollet, men det er med til at give mig velvære. Derfor er det en prioritet for mig. Alle duftpinde fra Maison Berger er kemifrie, hvilket er rigtig vigtigt for mig. Jeg har faktisk også suppleret med en Maison Berger luftrensende lampe. Den er super anvendelig og er med til at nedbryde partikler i luften og rense dem. Eksempelvis viruspartikler og mados. Disse kommer også med mulighed for forskellige dufte, så de er lige mig. Jeg er i det hele tager super begejstret for Maison Berger og deres tilgang til dufte i vores hverdag. 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark