Elektriker Rødovre Døgnvagt – P. B. Nordic El-Service 51939300

//

Akut Elektrikerhjælp i Rødovre: P. B. Nordic El-Service Står Klar Døgnet Rundt

Når elektriske ulykker eller uforudsete hændelser opstår, er det vigtigt at have en pålidelig partner, der kan yde akut assistance. P. B. Nordic El-Service er din ekspert i Rødovre, klar til at tackle alle typer elektriske nødsituationer. Med en døgnvagt, der dækker hele Rødovre og en radius på 15 km deromkring, sikrer vi, at hjælpen er nær, når du har mest brug for den.

Hurtig og Effektiv Service

Vi forstår vigtigheden af hurtig assistance ved elektriske nødsituationer. Uanset om du står over for et pludseligt strømsvigt, har oplevet en kortslutning i dine stofledninger, eller din HPFI-afbryder ikke vil genindkoble, er vores team på vej inden for en time i 95% af tilfældene. Vores mål er at genoprette din elektricitet og sikkerhed med minimal forstyrrelse af din hverdag.

Erfarne og Autoriserede Elektrikere

Elektriske problemer kan være komplekse og farlige. De kræver en erfaren hånd. P. B. Nordic El-Service har et team af autoriserede elektrikere, der er eksperter i at løse ethvert elektrisk problem, stort som småt. Vores fagfolk tager sig af alt fra en simpel udskiftning af sikringer, der er blæst på grund af overbelastning fra for eksempel en biloplader, til mere komplekse opgaver som installation af nye eltavler med moderne sikkerhedsfunktioner som RCD og SPD.

Vores Ydelser

Vores ydelser spænder bredt og inkluderer:

  • Akut reaktion på strømsvigt og strømafbrydelser
  • Reparation og udskiftning af skadede kabler og ledninger
  • Installation af nye vaskemaskiner, herunder sikring af korrekt el-tilslutning
  • Modernisering af eltavler, inklusiv installation af RCD og SPD
  • Installation af ventilationsløsninger på badeværelser
  • Udførelse af el-tjek og udbedring af fejl i både andelsboligforeninger og private boliger

Vi håndterer med glæde både de små og store opgaver for private boligejere samt andelsboligforeninger, altid med fokus på kvalitet og sikkerhed.

Konkurrencedygtige Priser

Hos P. B. Nordic El-Service er vi stolte over at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vores timepriser er:

  • 850 kr. + moms for vores døgnvagt service
  • 550 kr. + moms for almindeligt planlagt el-arbejde

Disse priser sikrer, at du får adgang til høj kvalitet og professionel service, uden at det ruinerer dig. Kontakt P. B. Nordic El-Service på 51939300.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark