Elsker du film? Kom mere i biografen

//

Er du glad for at gå i biografen, og vil du gerne sørge for at komme noget mere i biografen, er det jo bare med at gøre det. Der er jo mange gode biografer landet over, og især de mange gode Aarhus biografer er gode at gøre brug af, når du vil sidde et godt sted og se de nyeste film, der rammer det store lærred. Det er dog ikke kun de store byer, der gemmer på gode biografer. Dem kan du finde landet over.

Bliv medlem af en biografklub

Er du ikke allerede medlem, kan du overveje at melde dig ind i en biografklub. Her kan du bl.a. læse mere om Biografklub Danmark, som for en fast lav pris hvert år giver dig adgang til en række film. Det er altså en billigere måde at komme i biografen på, og det er jo aldrig dårligt at få billigere adgang til biografen.

 

Du kan altid tjekke ud, hvilke film du får adgang til i den følgende sæson, hvis du vil være sikker på, at der er tale om nogle gode titler.

 

Bruger du meget tid i haven, når du ikke lige er i biografen, kan du finde mere info om beskæring af brombær her.

Se filmene før alle andre

Ved at gå meget i biografen til de nyeste film, har du jo også mulighed for at se alle de nye film før alle dine venner. På den måde kan du altid være med på moden, og du har altid mulighed for at snakke med, når snakken falder på de nyeste film.

 

Du bliver også hurtigt lidt af en filmkender, når du begynder at gå noget mere i biografen. Og biograffilm kan også være en god måde at lære nye instruktører eller skuespillere at kende, som du jo kan se flere film med, når du kommer hjem igen.

Ønsk dig billetter i gave

Har du ikke selv så mange penge til at gå i biografen for, kan du jo vælge at ønske dig billetter til biografen i fødselsdagsgave eller til jul.

 

Det er jo blevet nemt at give gavekort til biograf billetter, så vil du meget gerne lidt mere i biografen, men har du ikke pengene til det, er det en god vej at gå, da du på den måde kan komme stort set gratis i biografen et par gange om året. Så skal du bare finde ud af, hvad du gerne vil se.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark