Epoxy gulv: Et slidstærkt, men også bæredygtigt gulv

//

Epoxy gulv har for længst etableret sig et af de foretrukne inden for gulvbelægninger, og det er ikke uden grund. Disse gulve kombinerer ikke blot funktionelle elementer på en enestående måde, men du får også muligheden for at bidrage til bæredygtighed på flere måder.

Slidstyrke i højeste skuffe med epoxy gulv

Når det handler om slidstyrke, er et epoxy gulv uden sammenligning. Deres sammensætning af hærdeplast gør dem utroligt robuste og modstandsdygtige over for slag, belastning og slid. Det gør gulvtypen helt ideelt til mange forskellige formål, uanset om det er industrielle omgivelser, kommercielle lokaler eller endda i private hjem.

Lige præcis slidstyrken som et epoxy gulv besidder, gør dem især populære hvor behovet er et gulv, der kan klare mange tunge belastninger og daglig slitage. Det er nemlig med til at reducerer behovet for hyppige udskiftninger, men sparer på utrolig mange ressourcer, der ellers ville blive brugt på vedligeholdelse.

Bæredygtige elementer i epoxy gulve

Selvom det ikke umiddelbart er åbenlyst, kan et epoxy gulv nemt være en bæredygtig løsning. Mange moderne gulvløsninger af epoxy er designet med fokus på at minimere miljøpåvirkning. Det er i dag muligt at finde producenter der anvender genanvendte materialer, eller endda samtidig gør brug af en fremstillingsproces, der genererer mindre affald og C02-udledning.

Derudover er den største faktor i gulvet hvad angår dets bæredygtighed, et element vi allerede har været inde på; dets holdbarhed. Netop lige fordi den holder til så meget, vil der gå utrolig lang tid før gulvet kræver udskiftning og reparationer. Det betyder færre ressourcer brugt, på gentagende reparationer som andre gulvtyper kan kræve.

Oplev æstetik og designmuligheder med et epoxy gulv

Gulvtypen er typisk i dag brugt inde for industrielle rammer, men der i dag flere og flere, der anskaffer sig gulvtypen til privat behov. Dette er på grund af, af mange har fået øjnene op for dets egenskaber af unikke og forskellige designmuligheder.

En af de mest tiltalende egenskaber gulvet er dets mulighed for at skabe en glat og ensartede overflade, men også til mere komplekse mønstre, flager eller endda indlejrede materialer som sten eller perler. Det kan skabe nogle utrolige unikke og flotte designs, som du med sikkerhed kan vide, ingen andre har.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark