Er bæredygtig kaffe så svært at finde?

//

Det er ikke altid let at købe bæredygtig kaffe. Der er mange faktorer, der er afgørende for, om en kaffebønne er bæredygtig, og derfor kan det være så svært at finde bæredygtige alternativer i butikkerne. Heldigvis findes der virksomheder som Peter Larsen Kaffe, der arbejder i tæt samarbejde med bønner, der passer på deres jord. Læs mere om, hvordan du kan støtte bæredygtige landbrugsmetoder ved at købe din næste pose kaffe fra Peter Larsen Kaffe!

Hvem er Peter Larsen?

Peter Larsen er en kafferisteri, der arbejder tæt sammen med landmænd for at sikre, at de anvender bæredygtige metoder. Peter Larsen Kaffe tror på at beskytte miljøet og anvende produktionsmetoder, der minimerer skaderne på planeten. Derfor kan du købe din næste pose kaffe fra denne virksomhed i vished om, at den kommer fra bønner, der er dyrket af mennesker, der bekymrer sig om deres jord og planeten.

Ønsker du at få mere at vide om bæredygtigt landbrug hos Peter Larsen Kaffe?, så læs mere her.

Er kaffe sundt?

Vidste du, at kaffebønner kommer fra frugten af et træ? Så de er faktisk meget sunde for os at spise og kan være gode for dit fordøjelsessystem. Det viser sig, at der er flere sundhedsmæssige fordele forbundet med at drikke kaffe!

Kaffe har et højt indhold af antioxidanter, som beskytter cellerne mod skader forårsaget af frie radikaler. Kaffedrikkere har også en tendens til at have lavere risiko for udvikling af type II-diabetes, Parkinsons sygdom og leversygdomme som skrumpelever.

Hvad er bæredygtig kaffe?

Bæredygtig kaffe henviser til afgrøder, der dyrkes på måder, der beskytter jordens sundhed for fremtidige generationer af landmænd. Bæredygtige landbrugsmetoder omfatter bevarelse af jordkvaliteten ved at dyrke dækningsafgrøder, begrænse brugen af gødning og pesticider, lade jorden forblive uforstyrret efter høst for at give den tid til at komme sig efter dyrkningen, undgå vandspild ved at dyrke kaffe i områder med meget regn eller med kunstvandingssystemer og bevare de oprindelige levesteder for fugle og andre dyreliv.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark