Få en makker når du skal lave store livsstilsændringer

//

Vil du gerne lave store livsstilsændringer, og er du ikke sikker på, at det er noget, som du kan klare alene, kan det være en god idé for dig at få dig en makker, som kan være ved din side under hele forløbet. Det kan være, at du kender nogen, som også gerne vil i gang med nogle livsstilsændringer, og så kan I jo lige så godt være der for hinanden og hjælp hinanden på vej mod målet.

Nemmere at være motiveret når du har en at træne med

Der er ingen tvivl om, at det er meget nemmere at holde motivationen ved lige, når du har andre at gøre det hårde arbejde med. Det kan være, at du eks. gerne vil i gang med at tabe dig, og så skal du jo træne en hel del. Her kan det være smart at have en god makker, som du kan træne sammen med, da I kan være med til at holde hinanden oppe på jeres aftaler, og så I begge kan komme ud af døren, selv på de dage hvor I ikke gider.

 

Er du nysgerrig på andre ting i livet, kan du læse hvad koster en kwh her.

Øger chancen for at nå dine mål

Der er ingen tvivl om, at det kan være med til at øge chancen for at nå dine mål. Når du skal kæmpe med tingene alene, kan du hurtigt komme ind i dage, hvor det hele virker surt og ligegyldigt, og det er her, mange ender med at droppe planerne om et nyt og bedre liv. Når du har en makker ved din side, er det sjældent, at I har de dårlige dage på samme tid, og så er der altid en af dele sine frustrationer med, og du kan samtidig også være en stor hjælp for dem.

 

Savner du mere stabilitet og sikkerhed i dit liv, kan du altid læse mere om Frie Funktionærer her.

Gør det nemmere at komme op af sofaen

Når du har en god makker at træne med, kan det også blive meget nemmere for dig at komme op af sofaen på de dage, hvor du ellers lige ligger rigtig godt og bestemt ikke har lyst til at snøre løbeskoene og komme ud på vejene. Hvis du har lavet en aftale med en anden person om at træne, er der lav risiko for, at du brænder den aftale af. Har du bare dig selv at stå til regnskab overfor, er det meget nemmere at sige pyt og udsætte løbeturen til dagen efter.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark