Få nemme løfteløsninger til din arbejdsplads

//

Hvis du har et stort lager eller en anden arbejdsplads med større ting, der skal løftes, så er det yderst fordelagtigt for dig og dine medarbejdere, at I har godt løftegrej og gode wireteknikker, så det er så let og så sikkert som muligt at komme til de enkelte lagerhylder, uanset deres højde. Måske har du brug for flere løsninger som for eksempel faldsikringsudstyr, kraner eller andet. Du kan få skræddersyede løsninger til netop dine løftebehov hos Carl Stahl. Her kan du også få alt den hjælp og vejledning, som du behøver for at drive et stort lager eller arbejdsplads med store løft.

Hvorfor vælge Carl Stahl som samarbejdspartner?

Hos https://carlstahl.dk/ kan du udover at få det rette udstyr til dit lager byggeplads også få hjælp med for eksempel serviceeftersyn og lovgivning på området. Der findes nemlig en lang liste af lovkrav med hensyn til eftersyn af det materiel, som kan udgøre en risiko for mennesker på arbejdspladsen. Det er trods alt rart at have sikkerheden i orden, for at undgå alvorlige ulykker for dig og dine medarbejdere bedst muligt. For at få dit udstyr til at holde så længe som muligt og køre gnidningsfrit i hverdagen, så kan du indgå en serviceaftale også, som giver dig løbende service på materiel. Med en serviceaftale får du en højere produktivitet, da udstyret bare spiller hver dag. Der er ligeledes mulighed for at få rullende service, hvor en servicemontør kan give hurtig assistance ved akutte problemer.

Vælg også et kursus for optimal sikkerhed

Det er godt givet ud at sende dine lagermedarbejdere på kursus hos Carl Stahl. Her vil der være en sikkerhedsgennemgang af det udstyr, der anvendes hos jer. Der kan så nemt ske ulykker på et stort lager, derfor er alt forebyggelse med til at højne sikkerheden. Giv derfor dine medarbejdere et godt og solidt kendskab til ståltov, løfteteknologi, løft og så videre.

Der er mange regler og sikkerhedsbehov, som gør sig gældende, derfor kan det være nødvendigt med professionel rådgivning fra Carl Stahl, som har mange års erfaring på området.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark