Få styrket din selvtillid og selvværd

//

Høj, lav, tynd, tyk – alle sammen er det faktorer, der har indflydelse på, hvordan vi har det med os selv. Hvad enten vi vil erkende det eller ej, så har vi alle nogle usikkerheder. Heldigvis findes der måder, hvorpå du kan få styrket din selvtillid og dit selvværd.

Det handler ofte om udstråling. I visse tilfælde kan det være en hjælp at inddrage professionelle kræfter – især ved skønhedsbehandlinger. Der er det nemlig vigtigt med høj faglighed, god hygiejne og en tæt dialog. Derfor har vi valgt at hjælpe dig godt på vej.

AGATA, der er et privathospital på Nordsjælland, står klar til at omfavne dit individuelle ønske om en skønhedsoperation. AGATA er primært specialiseret i plastikkirurgiske behandlinger og andre mindre kosmetiske behandlinger.

Huden skal plejes
At passe på sin hud er en smule undervurderet. Det er faktisk utrolig vigtigt at pleje sin hud. Både ved at rense den og ved at bruge milde produkter og cremer. Hvis din hud alligevel trænger til foryngelse, spændstighed og ekstra omsorg, så er du landet det rigtige sted.

Den såkaldte vampyrbehandling hos AGATA, der også er kendt som PRP mikroneedling, er en effektiv behandling, der giver længerevarende resultater. Derudover er behandlingen fuldstændig naturlig, da det foregår ved, at dit eget blod fremhæver blodets unikke vævsfaktorer og helende egenskaber til at forbedre huden og bekæmpe hårtab. Behandlingen giver en mere fast og forbedret hudkvalitet og hjælper desuden mod rynker, pore, tør hud og hårtab.

Efterfølgende er du i en tæt dialog med klinikken for at sikre, at processen efterfølgende forløber sikkert. Ved en PRP-behandling vil du kunne mærke en prikkende fornemmelse efter behandlingen, og der kan være rødme, let hævelse og blå mærker, som forsvinder hurtigt igen. Det endelige resultat kan typisk ses efter 3-6 uger og vil blive ved med at forbedre sig i typisk 1-2 år efter behandlingen.

Økonomisk hjælp
En plastikkirurgisk operation kan være dyr. Det er ikke alle og enhver, der har økonomisk råderum til en sådan operation, men der er hjælp at hente. I samarbejde med Resurs Bank tilbyder AGATA Privathospital et rente- og gebyrfrit lån, hvor du kan låne op til 60.000 kr. Og som prikken over I’et, bestemmer du selv, hvor meget du vil afdrage med. Det er netop én af de ting, der gør privathospitalet til en ultimativ mulighed – de ønsker at imødekomme alle slags mennesker.

Hos AGATA har du rig mulighed for at give dig selv nogle ekstra pluspoint på selvtillids- og selvværdskontoen. Forud for din valgte behandling, skal du til en forundersøgelse, og du har 48 timers lovpligtig betænkningstid. Med over 15-års erfaring i branchen anvender de dygtige plastikkirurger kun de sikreste metoder og bruger udstyr af højeste kvalitet således, at du slutter med et resultat, der stemmer overens med dine forventninger.

Brænder du inde med spørgsmål vedr. priser, behandlinger eller klinikken, så tøv ikke med at kontakte AGATA. Både speciallæger og sygeplejersker står klar til at omfavne dit individuelle ønske om plastikkirurgi baseret på en ærlig og faglig forundersøgelse.

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark