Find dine sommer smykker hos Bonell’s Smykker & Ure på Amager

//

 

Vidste du, at sommer smykker er en ting? Måske, måske ikke!

Men i hvert fald er der nogle smykker, som gør sig bedre til sommer end andre. Ofte har man lidt mere glød i huden fra solens stråler, og derved kan nogle farver give et helt særlig look. Blandt andet turkis, pink og orange kan være super smukt om sommeren! Medmindre du er så heldig at have lækker glød hele året. Derudover bærer man oftest friskere farver om sommeren, og også her er det fedt at supplere med lækre smykker, som passer til. Jeg selv er virkelig stor fan af guld armbånd om sommeren. Og her mener jeg forgyldte armbånd, da min økonomi ikke lige rækker til en bunke ægte guld armbånd. Jeg har købt en del forskellige små, forgyldte armbånd med forskellige ting og sager i, nogle der hænger lidt og andre der er helt enkle, og nogle af dem med farvede sten. Og jeg elsker simpelthen at mixe og matche de forskellige armbånd. Jeg bruger en del tid på at kigge online efter sommer smykker, og et af de steder som jeg ofte kigger er https://bonells.dk/, som også har en fysisk butik i Fields på Arne Jacobsens Allé 12 på Amager. Butikken ligger på plan 1 lige i nærheden af biografen. På deres webshop har de hen over sommeren fået en del fine ankelkæder, og dem er jeg også ret vild med. Jeg synes det er super feminint og fint med en lille kæde om anklen. Derfor har jeg også erhvervet mig nogle stykker af dem, så jeg har lidt at vælge imellem, og de var faktisk ikke særligt dyre, hvilket jo var super lækkert, når nu der var flere, som jeg gerne ville have. Af øreringe foretrækker jeg faktisk primært creoler om sommeren, jeg synes det giver lidt et beach look, og det er jeg ret vild med. Jeg har både købt hoops i forgyldte og i sølv, jeg skifter nemlig lidt mellem materialerne, og jeg kan faktisk også godt lide at blande lidt. Jeg er i hvert fald godt dækket ind på sommer smykker i øjeblikket!

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark