Find håndværker nemt og enkelt her

//

Er du på udkig efter en håndværker? Måske du skal renovere dit hus, have slebet dine gulve, have skiftet vinduer eller tag – eller noget helt femte så ved jeg, at det kan være svært at gennemskue, hvem der er de rette til at udføre opgaven. Medmindre man kender nogle i forvejen, eller har fået anbefalet et firma, så kan det være en jungle at navigere i. Typisk er det dyre projekter, som kan blive endnu dyre af, man vælger den forkerte håndværker. Man kan også risikere, at dem man har valgt til opgaven, slet ikke er i stand til at udføre den og i stedet efterlader dig med et halvfærdigt og uholdbart resultat. Det er en rigtig kedelig situation at havne i. Her taler jeg af erfaring, og man kan føle sig frygtelig magtesløs. Derfor har jeg siden dengang lært virkelig at undersøge mulighederne, kigge referencer og lignende. Derfor er jeg super glad for at https://www.haandvaerker.dk/ findes, som er platform, hvor man udover at finde inspiration også kan finde håndværkere, referencer og anmeldelser. På den måde er man langt bedre stillet i valget af håndværker. Med håndværker.dk er det lettere at snige sig uden om de firmaer, som måske ikke er helt oprigtige, eller måske blot ikke dygtige nok til deres job. 

Jeg har stået i situationen tre gange nu, siden min uheldige oplevelse, hvor jeg har skulle finde en håndværker. Alle tre gange har fundet den rette igennem håndværker.dk. Og alle tre gange har jeg været utrolig glad for resultatet. Det har givet mig enorm tryghed, at jeg har kunne læse andres anmeldelser og erfaringer med netop det firma, jeg havde udset mig. Første gang var jeg dog lidt skeptisk, fordi jeg tænkte om der var en mulighed for, at det alligevel ikke levede op til ens forventninger. Men det blev bestemt banket til jorden allerede første gang, og det har holdt stik siden hen. Jeg har på ingen måde været utilfreds med de firmaer, som har udført opgaver for mig. Fælles for dem alle er, at de har været lyttende, haft fokus på min ønsker og rådgivet mig derud fra, og netop det vægter jeg meget højt.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark