Flådestyring

//

Betalt annonce

Optimér og reducér antallet af biler i flåden med et effektivt flådestyringssystem – det er godt for både økonomien og klimaet!

Hvad er flådestyring?

Flådestyring betyder ledelse af kommercielle køretøjer, herunder både maskiner og biler m.m. Flådestyring bruges derfor i arbejdsformål og er en central del i virksomheder med f.eks. en større bilflåde tilknyttet. Flådestyring handler om at bevare overblikket over alle bilerne og sørge for at optimere den daglige drift ved at effektivisere brugen af virksomhedens ressourcer. En flådemanager, eller også kaldet Fleet Manager, er administratoren af bilflåden og altså den person, der varetager driften af bilerne. Flådemanageren kigger bl.a. på kørselsmønstre, brændstofforbrug, kørte ruter og meget mere. Disse indsigter bruges til at undgå komplikationer, samt forbedre og effektivisere brugen af bilerne.

Gør det lettere med flådestyring

Flådemanagerens job kan til tider være lidt uoverskueligt. Statistikker og rapporter udarbejdes måske manuelt, samtidig med at der skal håndteres skader og service samt koordinering af bookinger i helt separate systemer. Intelligent flådestyring kan dog afhjælpe mange flådemanagere. Hos LetsGo Fleet inkluderer flådestyringssystemet integrerede hardware- og software­komponenter, der samler bilernes data i et system, muliggør nøglefri åbning, viser registrering af bookinger & frigivelser og meget mere. Dette er nødvendigt for at kunne bevare overblikket over flåden og brugen af køretøjerne. Et integreret flådestyringssystem er derfor essentielt for at kunne analysere al data og sørge for at virksomhedens ressourcer bliver allokeret og brugt korrekt. Med de rigtige indsigter og brugen af LetsGo Fleet kan der opnås markante økonomiske besparelser, da effektiviteten ofte vil betyde at virksomheden kan skære ned på antallet af biler samt brændstof og administration.

Flådestyring af biler – Bliv den bedste flådemanager!

Når du får et overblik over hele din flåde med dine egne øjne og følge brugen, bliver det nemmere at strømline de daglige processer og planlægge den optimale brug af bilerne derefter. Flådestyringsteknologi giver manageren mulighed for hurtigt at visualisere den fysiske position og tilstanden af alle biler i flåden. Derudover kan flådemanageren sørge for at minimere klimaaftrykket ved at reducere udledningen af CO2 forårsaget af biler der står stille. Flådestyring af biler er dermed både forsvarligt over for økonomien og klimaet.

Vil du vide med om flådestyring og hvordan LetsGo Fleet kan effektivisere brugen af jeres flåde, så besøg www.letsgofleet.com.

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark