Fra idé til praksis med mødebooking

//

Vi kender alle følelsen af at sidde med en idé, som vi har problemer med at føre ud i praksis. Hvem skal man kontakte for at få sin drøm til at blive realitet, og hvordan sikrer man, at det er den rigtige løsning, man har fundet?

Mødebookning er en effektiv måde at realisere sine drømme på, når man som virksomhed står med en konkret og aktuel dagsorden, som man ønsker skal realiseres på markedet. Uanset om det er konkrete produkter, idéer eller lanceringen af et større projekt, så kan professionelle mødebookere hjælpe med at kontakte lige præcis de kunder, der kan hjælpe med at realisere disse drømme. 

Hvorfor mødebooking?

Mødebookning er en taktik, der, med hjælp fra professionelle mødebookere, sikrer en effektiv løsning på ens agenda. Markedet er stærkt præget af udbud og efterspørgsel og det er de professionelle mødebookeres agenda at følge med tidens udvikling. Erfaring og kompetencer gør Partner Dialog A/S til en solide partner til at hjælpe virksomheder med at skabe langsigtede kunderelationer. Dette uagtet om det er nye eller gamle kunderelationer. Partner Dialog A/S har samtidig specialiseret sig i kun at booke kvalitetsmøder, så virksomheder ikke spilder tid på at tale med irrelevante kunder. En helt afgørende faktor for dette er, at der bliver taget højde for lige præcis dén situation virksomheden ønsker at bringe til livs før mødebooking bliver en realitet. Det betyder, at virksomheden i samarbejde med professionelle mødebooker fra Partner Dialog A/S sammen afstemmer hvilke behov virksomheden har og hvordan disse bedst muligt bliver realiseret: ”Hvis du kun ønsker bookinger af møder, der udløser et salg, booker vi kun de møder, vi tror, du kan sælge på. På den måde undgår du, at du og dine medarbejdere spilder dyr tid på at køre ud til møder, der aldrig skulle have været holdt.” Dette sikrer tillige en bæredygtig arbejdsplads med fokus på kvalitet fremfor kvantitet.

Men hvad er mødebooking?

Helt konkret er mødebooking en form for telemarketing, hvor en sælger tager direkte kontakt til potentielle kunder via telefonopkald. Målet med dette er at få kontakt til lige præcis de kunder, der er relevante for specifikke virksomheder. Hensigten med mødebooking er i bund og grund at sikre, at man som virksomhed møder nye og gode kunder og dermed undgår at bruge tid og ressourcer på de forkerte kunder.

Hvordan er mødebooking bæredygtigt?

Ved hjælp af professionelle mødebookere fra Partner Dialog A/S sikrer virksomheder, at dets medarbejdere til hver en tid er bevidste om, hvilke arbejdsområder de skal fokusere på. Strukturen i, at møde med kunder uddelegeres til erfarne og kompetente mødebookere er med til at sikre relevante møder med kunder, der kan gavne virksomheden. Dermed er virksomheden med til at sikre, at medarbejderne ikke bruger unødvendig tid på at udforske relevante kunder, der er med til at gavne virksomheden. Denne taktik får medarbejderne til bedre at fokusere på de arbejdsområder, de står for, da de ikke også skal tage højde for andet påliggende arbejde.

 

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark