Fra lejer til ejer: RealMæglerne står klar med en hjælpende hånd

//

Et ønske om at få fast ejendom er reelt for mange, når de nærmer sig en vis alder. Som ung er det meget almindeligt at leje en lejlighed igennem en boligforening eller bo i kollektiv. Men som tiden går, opstår der nok et ønske om at få noget mere fast. Nogle har et ønske om at finde en ejerlejlighed, mens andre overvejer at blive husejer. Hvad enten du er førstegangskøber eller har prøvet det før, så kan der let opstå spørgsmål vedr. ejendomshandel.

 

Et glødende boligmarked

Boligmarkedet er ophedet som aldrig før. En undersøgelse viser, at huspriserne er steget med 12%, lejligheder med 14% og fritidshuse med 19%. Og det er en stigning, der højst sandsynligt vil fortsætte. De usædvanlige kraftige stigninger gør, at man som førstegangskøber let kan stirre sig blind på mange ting. Ofte er det blot et spørgsmål om værdier, ønsker og behov.

 

Derfor er det for manges vedkommende en hjælp at inddrage professionelle kræfter, når det kommer til at fast ejendom. Derfor har vi valgt at guide dig igennem en jungle af ejendomsmæglere, og direkte ind til Realmæglerne. Et ejendomsfirma, der vægter tillid og faglighed højt uanset, om du sidder på køber- eller sælgersiden.

 

Køb af fast ejendom

Hvis du er interesseret i områder på Sydsjælland – Faxe, Næstved eller Haslev, så er RealMæglerne din mulighed for at blive klog på boligmarkedet. Hos ejendomsmægleren i Haslev og Realmægleren i Næstved er ejendomshandel en klar tillidssag. Her handler det om at bygge en bro imellem køber og sælger.

 

Som køber kan du føle dig tryg, for Realmæglerne kender kommunerne som deres egen bukselomme. Der bliver tilbudt professionel behovsevaluering, oprettelse i RealMæglernes landsdækkende Guldkøberkartotek skræddersyet efter dine behov og ikke mindst bliver der udarbejdet søgeannoncer, hvis du har helt specielle boligkrav.

 

Tryghed i boligjagten

Der er mange ukendte begreber, når man går fra at være lejer til at skulle være ejer. Der medfølger et langt større ansvar, og det er vigtigt at kunne skelne imellem brutto og netto samt have et kendskab til udbetaling og ejerudgift.

 

Derfor kører RealMæglerne et koncept kaldet RealSyn. Kort og godt skitseret, er det et digitalt tillæg til tilstandsrapporten, der forklarer fagbegreber, boligens skader og mangler. Og det er med til at skabe tryghed, for det økonomiske perspektiv er en helt central del af bolighandlen. Du vil som potentiel køber også kunne få et prisoverslag, så du kan se, hvad det vil koste at forbedre boligen. Med Realsyn er du altså på forkant samtidig med, at du sikrer dig en holdbar bolig og økonomi på den lange bane.

 

Hvad enten det gælder salg, køb eller rådgivning af bolig, så står RealMæglerne klar med en hjælpende hånd. Står du som nuværende lejer og har et brændende ønske om at investere i fast ejendom f.eks. ved at købe hus i Faxe, så hold dig ikke tilbage. Hos RealMæglerne har du ubegrænsede muligheder for at få en gratis salgsvurdering og rådgivning på et højt fagligt niveau.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark