Gammelt porcelæn er godt for miljøet

//

Køb musselmalet porcelæn – det er godt for miljøet

Vi alle hører om miljøet og hvad vi kan gøre for at få en bedre og grønnere verden. Et er hvad regeringen gør, hvad virksomhederne gør, hvad regionerne gør og hvad kommunerne gør. Noget helt andet er hvad DU kan gøre for miljøet derhjemme. Forandring i verdenen sker først for alvor når befolkningen er med og forandringerne sker inden for hjemmets fire vægge. Så hop ombord på klimatoget og vær med til at skabe en grøn og bæredygtig verden hjemme fra.

Køb brugt musselmalet porcelæn som er produceret i Danmark

Du kan starte i spisestuen, hvor du i stedet for at købe nyt porcelæn fra imerco eller ikea kan købe noget antikt porcelæn. Royal Copenhagen Musselmalet er in som aldrig før – og du behøver altså ikke at gå imerco for at få et stykke musselmalet med hjem. Nyt musselmalet porcelæn fra Royal Copenhagen bliver produceret i Asien i dag. Så nu du køber en tallerken, så har den altså være hen imod 9000km borte da den blev produceret. Det er selvsagt ikke godt for miljøet at dit spisestel først skal ombord på et fragtfly og transporteres lang vej før du kan købe det.

Indtil for ca. 15 år siden, da blev alt Royal Copenhagen produceret på fabrikker i Danmark. Mest kendt er måske fabrikken i københavn, hvor der blev produceret massere af porcelæn og det var danske malere som bemalede porcelænet.

Det er ikke svært at få dansk produceret musselmalet porcelæn. Tag et kig hos diverse online antik forhandlere – og du får et flot udvalg frem. Det er en no-brainer at det er godt for miljøet at købe dette, idet det er produceret lokalt og ikke skal ombord i en flyver først.

Hvis det ikke lige er musselmalet der fanger din interesse, så findes der mange andre antikke, flotte og brugte alternativer.

Så kig rundt og lad dig inspirere. Køb brugt og spar på miljøet!

En sidegevinst er så, at porcelænet har sat sit klimaaftryk for mange år siden.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark