Genbrug er godt for miljøet

//

Hvis du overvejer at købe nyt IT, så er der mange fordele ved at vælge genbrug. Genbrug af IT udstyr er godt for miljøet, det er billigere end at købe nyt og det er ofte lige så godt som nyt.

Genbrug er godt for miljøet på mange måder

Når du køber brugt IT, så er du med til at mindske affaldet i verden. Hvis alle vælger at købe brugt frem for nyt, så er der mindre affald, der skal bortskaffes. Det er godt for miljøet og det er godt for dig. Der er mange komponenter i IT udstyr, som ikke kan genbruges, men hvis du køber brugt, så er der allerede mindre affald, der skal bortskaffes, når du skifter til nyt udstyr. Når du køber nyt IT udstyr, så er der også rigtig mange ressourcer, der bliver brugt til at lave udstyret. Når du køber brugt, så kommer du til at bruge færre ressourcer, da udstyret er lavet i forvejen. Det er også godt for miljøet.

Genbrug er godt for din pengepung

Når du køber brugt IT udstyr, så kan du ofte spare mange penge. Køber man for eksempel en brugt iPhone, så kan man spare rigtig mange penge sammenlignet med at købe en ny. Der findes mange steder, hvor man kan købe brugt IT udstyr, for eksempel på loppemarkeder, på DBA eller andre former for genbrugsforretninger.

Brugt IT er lige så godt som nyt

Hvis du vælger at købe brugt IT fra en god forhandler, så er der stor sandsynlighed for, at din brugte IT er lige så god som ny. Du behøver ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvis du vælger at købe brugt. Man kan sagtens finde brugte IT varer, som er lige så gode som nye, selvom de har været brugt før.

Grøn Computer – Genbrugt IT med omtanke

Hos Grøn Computer – Genbrugt IT med omtanke kan du finde et stort udvalg af brugt IT. Alle vores produkter er testet og kontrolleret, så du er sikker på at få et godt produkt. Vi har et stort udvalg af bærbare, stationære, mobiltelefoner, tablets, printere, servere og meget mere. Du får altså et godt produkt, og du hjælper samtidig miljøet. What’s not to like 🙂

Konklusion

Genbrug er godt for miljøet, godt for din pengepung og godt for dig. Det er derfor altid en god ide at købe brugt IT frem for nyt. Der er stor sandsynlighed for, at du kan finde lige det du leder efter, når du køber brugt IT.

Bæredygtighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark